10.11.2020

Bili Bili Yumurta Kimin?



Yumurta denilince hiç şüphesiz akla gelen markalardan biri de bir indirim marketi olan Bim'de satılan Bili Bili markasıdır.Sadece Bim'de satılmasına karşın,taze olması ve hesaplı fiyatı ile tüketicilerin çoğunluğunun bildiği ve tercih ettiği markalardan birisidir Bili Bili Yumurta.

Firmanın kimin olduğu hakkında bilgi vermeden önce kısa bir kaç bilgi verelim.Bili Bili yumurta özel markalı bir üründür.Bunun manası ise,sadece bir perakende zincirinde bulunan,o firmaya özel olarak yapılmış anlamına gelmektedir.Bim'de satılan ve bu perakendeciye özel olarak üretilen bu markayı başka perakendecilerden satın almanız imkansızdır.

Bili Bili'nin yumurtaları oldukça tazedir.Bunun en büyük nedenlerinden biriside,yaklaşık 7500 şubesi olan Bim'de bu ürünün bulunduğu ve oldukça hızlı bir sirkülasyona sahip olmasıdır.Bu devir hızı ile neredeyse ürünün rafta bayatlaması oldukça zordur.

Fiyat olarak oldukça rekabetçi bir markadır.Piyasa,hemde rakip marketlerin fiyat diliminin altında bulunulmaya özel gösterilir.Bu sayede markaya olan ilgi azalmadan,satış süreci desteklenir.Bu bilgileri verdikten sonra gelelim merak edilen konuya.

Bili Bili Yumurta Kimin?Bili Bili Yumurta'nın Sahibi Kim?

Bili Bili Yumurta markası sanıldığı gibi bir şirkete veya bir tedarikçiye ait değil.Nasıl olur dediğinizi duyar gibiyim.Evet dediğimiz doğru.Bili Bili markasının isim hakkı ve marka tescili Bim'e ait.Peki üretim nasıl oluyor derseniz,size bunun mantığını anlatalım.Bili Bili markası özel markalı bir ürün.Yani sadece Bim'de satılan bir yumurta markası.Ayrıca tescili,marka hakları Bim'in olan bir ürün markası.Bim en taze ve en hesaplı yumurtayı müşterilerine sunmak adına,zaman zaman yeni anlaşmalar ile uygun gördüğü yumurta üreticilerine Bili Bili Markası ile yumurta üretmesini sağlar.Ve bu Bili Bili markası için üretilen yumurta Bim'den başka bir yerde satılmaz.

Özetleyecek olursak Bili Bili Yumurta'nın Sahibi ve kurucusu BİM A.Ş.'dir.

8 yorum :

  1. aldığım 15 li yumurtalar ysrısı kartona yapışık çıkacak gibi deil çöpe gider yazık ilk değil bu para veriyoruz

    YanıtlaSil
  2. bu yumurtalar ne tür çiftliklerde üretiliyor, bununla ilgili bilgi bulamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,tamamen doğal ortamlarda yaşayan ve beslenen tavukların yumurtalarıdır.

      Sil
  3. Kapalı kümes sistemi yani fabrikasyon sistemi ile üretiliyor doğal ortamda falan değil kimi kandırıyorsunuz siz yaa

    YanıtlaSil
  4. yumurtaları deterjan gıbı köpürüyor almayın köyden alın baska marka alın böyle bir pislik görmedım ben

    YanıtlaSil
  5. Bime ayit yumirta diyorsunuz nerde hangi ciflikte uretiliyor demiyorsunuz yami yapay yumurta bunlari couklar yiyor allahtan korkun almayalim cunku yumieta yemiyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba bu firmanın nerede üretim yaptığını araştırmalarımız sonucunda bulamadık bu konuda detaylı bir araştırma yapmaktadır editörlerimiz.

      Sil
  6. Piyasadaki en kalitesiz yumurta gimdes helal sertifikası almış markalarını tercih edin.çoğu marka denetimsiz Çünkü yedikleri yerlere hertürlü zararlı katkı var.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda