17.01.2021

Migros 2021 Çalışma Şartları/Maaşları


 Perakende sektöründe neredeyse ülkemizde bir asrı devirmeye yaklaşan,tek ve lider firmadır Migros.Bünyesinde 2021 yılı itibari ile 50 bini geçen,personel sayısı ve farklı konseptleri ile toplamda 3 bine yakın mağaza sayısı bulunuyor.

Dünyada ilk kez 1920'li yıllarda kurulan firma,1940'li yıllarda devlet destekli olarak ülkemizde ilk defa şube açmıştır.1950'li yılların başında KOÇ grubu tarafından satın alınan Migros,2000'li yılların başına kadar adeta bir şahlanma dönemi geçirdi.2000'li yılların ortasında KOÇ grubundan ayrılan Migros,bir süre yabancı fonlar tarafından işletilmeye devam etti.2015 yılına kadar bu şekilde hizmet veren Migros aynı yıl ANADOLU grubu tarafından satın alındı.2015 yılından  günümüze yeniden yukarı doğru bir ivme kazanan Migros,hala organize perakende sektörüne yön vermeye devam ediyor.

Kelime manası ile MI-GROSS yani yarı toptancı anlamına gelen Migros'un bünyesinde birbirinden farklı yaklaşık 10 konsept mağaza zinciri bulunuyor.Bu bilgileri verdikten sonra gelelim en çok merak ettiğiniz konuya işte Migros 2021 yılı Çalışma Şartları ve Personel/Yönetici maaşları.

MİGROS 2021 YILI ÇALIŞMA ŞARTLARI

Her koşulda yasaların emrettiği şekilde personel istihdam eden Migros'un 2021 yılı için çalışma şartlarında bir değişiklik söz konusu değil.Lakin biz yinede kısaca özetleyelim.Günlük molalar dahil 8,5 saat çalışılan firma da,hafta da 1 gün izin hakkınız bulunmaktadır.Personel her hafta sabahçı/öğlenci şeklinde değişen vardiyalar ile işe gelip gitmektedir.Yılınızı doldurmanız durumunda ilk yıl için 14+2 gün şeklinde bir yıllık izin hakkınızın olduğunu belirtelim.Bu izin süresi yılınız arttıkça,bir kaç gün daha artacaktır.

Ve gelelim fazla çalışmalara.Migros'da hiç bir zaman fazla çalışmanız karşılıksız kalmaz.Ciro ve müşteri sayısı bakımından yoğun mağazalar fazla çalışmaların karşılığında Mesai ödemesi yapıyor,bunun dışında kalan orta düzey ve rutin mağazalar ise,denkleştirme yani saat olarak fazla çalışılan vakit kadar personele,erken çıkış veya geç giriş vermektedir.

Part çalışanlar haftalık 29 saat çalışır ve bu 29 saatlik süreyi genelde 4 gün içinde tamamlar.Haftanın geri kalan 3 günüyse izinli sayılır.Fazla çalışmanız söz konusu olursa yine denkleştirme yapmak veya mesai alma şansınız var.

MİGROS 2021 YILI PERSONEL/YÖNETİCİ MAAŞLARI

2021 yılı asgari ücretinin ciddi derece de artış göstermesi sonucu,maaşlar da hatırı sayılır bir yükselme oldu.Migros personelinin aynı zamanda sendikalı olduğunu ve sendikal haklardan faydalandığını söyleyelim.Yakın zamanda yapılacak yeni bir Toplu İş Sözleşmesinin,maaşlara olumlu yönde etki edeceğini de belirtmekte fayda var.


Gelelim maaş konusuna vereceğimiz rakamlara prim ve gıda çeki dahil değildir.Lakin yol ücreti dahildir.Zira primler ve gıda çekleri kişinin yılına ve çalıştığı departmana göre farklı olabiliyor.

Reyon Personeli: 2950 - 3100 TL
Kasa Personeli: 2950 - 3150 TL
Manav Personeli: 3000 - 3300 TL
Şarküteri Personeli: 3100 - 3400 TL
Kasap Personeli: 3250 - 3600 TL
Part Time Personel: 2150 - 2250 TL
Yönetici: 5500 - 7000 TL

Maaş ödeme günleri şu şekildedir.Her ayın 4'ü Yol Parası,26'si Avans ve 11'i maaşın geri kalanı.Prim hakkınız varsa maaş ile beraber yatar.Maaşlar bölgeye göre farklı bankalara yatabilir.İşbankası veya Garanti bankası ile çalışılmaktadır.

Tezgahtar yani Lasap,Manav ve Şarküteri maaşları kendi içinde kademeli olarak değişebiliyor.Şef,Usta pozisyonları için maaş kriterler farklıdır.Lakin bu fark cüzzi bir farktır.2021 yılı YOL ÜCRETİ 275 TL verdiğimiz rakamların içindedir.

MİGROS SENDİKAL HAKLAR NELERDİR

Migros çalışanlarının sendikalı olduğunu söylemiştik,peki bu sendikal haklar nelerdir derseniz sıralayalım,

-Toplu İş Sözleşmesine göre zam
-Aylık Gıda Yardımı
-Yıllık Eğitim Yardımı(Çocuk sayısına göre değişior)
-Yıllık İzin Harçlığı
-Aylık Deterjan Yardımı

MİGROS 2021 İŞE ALIM SÜRECİ

Firmaya resmi internet sitesi veya kariyer siteleri üzerinden başvuru yapabilirsiniz.Başvurunuz ellerine ulaştıktan yaklaşık 3-15 gün için de size dönüş yapacaklardır.Şayet olumlu bulunmanız durumunda iki mülakat sonunda,sizden aşağıdaki evrakları toplanmanız istenecektir.

-Sağlık Raporu
-Temiz Kağıdı
-İkametgah Belgesi
-Diplama Fotokopisi
-4 Adet Vesikalık
-SGK kaydı ve geçmişi
-İş Çıkış Bildirgesi
-Kimlik Fotokopisi
-Maaş için Banka Hesabı

Bu evrakları verdikten yaklaşık 2 veya 3 gün sonra işe başlarsınız.Belirtmekte yarar var,pandemi nedeni ile mülakatlar Whatsapp üzerinden görüntülü yapılabilir.Bu nedenle telefonunuzun bu süreçte açık olmasında yarar var.






245 yorum :

  1. Merhaba bu hafta wp üzerinden mülakat yapıldı ve olumsuz sonuçlanmış Migros’tan daha önce sorunsuz ayrılmıştım sebebi ne olabilir acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,genelde iyi bir referans olmadığı sürece Migros,işten çıkanları tekrar işe almaz.

      Sil
  2. Merhbalar migrosta satış danışmanları ne kadar maaş aliyur ?

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ilk ise girişim iskur üzerinden 3 aylık sozlesme ile oldu ve 3 ayın sonunda kadroya girdigim söylendi.. bu süreç te kadrolu olunca (sanal marketteyim) otomatikman sendikalı oluyor muyum..yada ne zmaan üye olacağım soyleniyor mu..kadrolu olunca mi maaş artı ticket deterjan izin harçlığı oluyormu yoksa sendikaya üye olunca mi bu haklar..simdiden bilgilendirme için teşekkrüler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,sizin 3 aylık sözleşme süresi haricinde 3 ay daha beklemeniz gerekiyor.Zira geçen yıl sistem bu şekilde işliyordu.Yani işkurlu giren,kadroya geçtikten 3 ay sonra sendikaya kayıt oluyor ve haklardan faydalınıyordu.Mağaza da sendika temsilcisi size bu konuda daha detaylı bilgi verebilir.

      Sil
    2. E devletten sendikaya üye olun. 1 saat içinde üyeliğiniz onaylanır. Kadroya geçen arkadaşım bu şekilde bütün haklarından faydalandı. Ben de üye oldum

      Sil
  4. MAYA Staj Programına kabul edilenlerin büyük bir kısmı 4 ayın sonunda eleniyor ve boşa mı gidiyor yoksa sadece yetkin görünenler mi programa alınacaklar ?

    YanıtlaSil
  5. MAYA Staj Programı sonrasında mağaza yöneticisi olarak mı görevlendiriliyor yoksa müdür yardımcılığı gibi başka aşamalar oluyor mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yönetici veya yönetici olarak devam edersiniz.Uygun görülürseniz Müdür yardımcısı olarakta devam edebilirsiniz.Değinmekte fayda var 4 aylık süreç sizin değerlendirilme sürecinizdir.Yetkin görülmezseniz sizinle yollarınızı ayırırlar.

      Sil
  6. Merhaba, migrosta satis danismani ne is yapar tam olarak ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,reyon personeli ile aynı maaş ve çalışma şartlarına sahiptir.

      Sil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Yönetici alımları var mı su an Adana için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna net yanıt vermek zor.Lakin Migros,sürekli personel alımı yapar.

      Sil
  9. 2017 yılında migromjet 4 ay sözleşmeli çalıştım fakat kadro açılmadığı için çıkışın verildi yeniden baş vursam nr alırlarmı acaba 42 yaş.nrlakcan@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,başvuru yapma hakkınız var.dönebilirler.

      Sil
  10. merhaba 3 yıllık kadrolu migros çalışanıydım askerlik için ayrıldım askerliğim bitti askerlik dönüşü işe başvurdum her yolu deneyerek galiba mülakat gibi birşeydi whatsapp tan görüntülü aradılar "sizde biliyorsunuz alım döneminde değiliz" diyerek olumlu olursa 3 hafta içinde veya daha erkende olabilir diyerek sizi ararız dediler
    Sizce işe alınma şansım varmı yaşadığım şehirde kadro olmayacağını düşünerek istanbul/avrupa yakasında başvurdum kadro açığı olur diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu ara işe alımlar çok yavaş işliyor.Askerlikten dolayı tazminat alıp,işten çıktıysanız alım şansınız düşük.

      Sil
  11. Merhaba Migros yönetici adaylığı ilanına başvurdum ve arandım sınav gönderildi geçmişim ve yarın bir mülakatım olacak süreç nasıl işliyor 3 aylık eğitimde maaş alınıyor mu ve eğitim süreci nasıl işliyor. İzin sadece 1 gün mü ve ben Ben bunu pazar günü kullanmak istiyorum bu mümkün oluyor mu,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,maaşınızı alırsınız.Bir veya bir kaç mağaza sa staj görürsünüz.Uygun bulunursa kadroya geçip çalışmaya başlarsınız.İzin konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

      Sil
    2. Ne oldu kardeşim eğitimin bitti mi? Bende başvurdum yeni

      Sil
  12. Merhaba migrosta 7 aylık çalışanım bono alamadım kimseninde bilgisi yok bono hakkında net bir bilgi verebilirmsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ikur üzerinden başladıysanız 3. ayınızdan sonra kesinlikle bono yatması gerek.Bu konuda size en net bilgiyi İK verebilir.İK portaldan konu ile ilgili çağrı açmalısınız.Kısa sürede geçmişe dönük bonolarınız dahi yatar.

      Sil
  13. Merhabalar ben bir şey sormak istiyorum migrosta farklı bir mağazada teyzemin kızı çalışıyormuş ben bunu bilmiyordum aile baglarimzi kopuk ben mülakata cagirildigimda bana akrabanız migros bünyesinde çalışıyormu diye sorduğunda insan kaynakları bende yok dedim bir sorun olur mu bu benim içinde kuzenim icinde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yakın akraba.Yani aile içinde birinci derece akraba olmadığı sürece sıkıntı yaşamazsınız.

      Sil
  14. Merhaba 7 aylık çalışanım 1.şubat itibari ile kadroya geçtiniz dediler ama bono yatmadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,kadroya şubat ayında geçtiyseniz.Ancak Nisan 4'ünde bononuz yatar.

      Sil
  15. Merhaba, migros müdür yardımcısı ya da yöneticisi maaşı tam olarak nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yılına göre değişir.5-8 bin TL arasın da rakamlardır.

      Sil
  16. Mağaza yönetici olarak işe başlayanların maaş aralığı nedir? Günlük çalışma saatleri ve izin günü hakkında bilgisi olan var mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,4250-5000 TL aası başlangıç.İzin ve çalışma saatleri personelle aynıdır.

      Sil
  17. Merhaba, 28 subatta iskur sozlesmem sona erdi ve işime son verildi. Tekrardan yeni alimlarda girme şansim var mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük ihtimalle almazlar.Lakin şansınızı deneyin

      Sil
  18. Müdür yardımcısı için 4350 tl brüt mü net mi maaş ve buna ikramiye prim dahil mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başlangıçta bu rakamdır.Primler ile elinize 4500 TL net bir rakam geçecektir.

      Sil
  19. Merhaba kızım iki ay oldu migrosa başlayalı sanal market olarak kadro için 3 ayı doldurması gerekmiş çalışması siparişi gayet iyi bikac yıllık çalışana göre ama korkuyo alinirmiyim acaba kadroya diye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,sanal market elemanları genelde 3. Aydan sonra hemen kadroya alınıyor.Endişe etmeyin,muhtemelen alınacaktır.

      Sil
  20. Merhabalar ben 2010 yilindan bu yana sicilim var 2018ve 2019 yıllarında sezonluk kasap görevi yaptım ve şuan Mart ayında kadroya girdim kasap olarak maaşım tahmini ne olur birde şuna değinmek istiyorum çalıştığım iş yeri ile ikametgah adrsim arası elli km hergun git gel yapıyorum cebimden 24 TL yol parası ödüyorum günlük migros belli bir miktarını yol parası olarak yatırıyor ama ben ayda 350 400gibi yol parası na veriyorum bunu şirket karşılamak zorunda değilmi ek olarak yanıt veririseniz çok sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,her şey dahil elinize 4200'e yakın bir rakam geçer.Belki biraz üstü.Lakin zamanla artış olur.

      Sil
  21. yol parası 275 değil 180 tl. ayrıca pt eleman max 2k civarında maaş alıyor her şey dahil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,metropol şehirler için yol ücreti 275 TL'dir.Diğer küçük ölçekli ulaşımın düşük ücretli olduğu şehirler de 180 TL'dir.Bunu teyid edebilirsiniz.

      Sil
  22. Kocaeli metropol sayılırmı çünkü 180 lira yol ücreti veriliyormuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır küçük ölçekli şehir olarak geçer.

      Sil
  23. Merhaba, migrosta kaç yaşına kadar müdür yardımcılığı pozisyonunda çalışılabilir? Emekli olma yaşı kaçtır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bunun bir sınırı y0ok 60 yaşında emekli olana kadar çalışılabilir.

      Sil
  24. Merhaba müdür yardımcısı pozisyonu için 5-8 bin tl arasi demissiniz doğru mudur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,brüt olarak evet.Lakin ilk girişte taban yani 5 binli rakamlardan başlamanız olası.

      Sil
  25. Merhaba, o gün migros tarafından arandım. şartları konuştuk ve kabul ettim. Sanal market elemanı (işkurlu olarak)olarak ise alındığım söylendi. Evraklarımı e devletten alıp, e posta yoluyla gönderdim. Bir iki gün sonra da imza atmam için çağrıldım. İşe başlama tarihimi 5 Mayıs olarak belirtti. Benim merak ettiğim bundan sonraki süreç nasıl olcak? Eğitimler aliniyormus sanırım eğitimler nasıl veriliyor? Birde bana İŞKURlu oldugum için 7.5 saat çalışacağım söylendi. ve 1 gün izinli olcagim.. Bu 7.5 saatin için de molalarda var mı yoksa 7.5+1.5 saat mı? Şimdiden teşekürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,hayırlı olsun.7,5 saat artı 1 saat de mola olmak şartı ile toplamda 8,5 saat mağazada çalışırsınız.

      Sil
    2. Merhaba ilk gorusmenizde mi işe alindiginizi soylediler

      Sil
  26. Merhaba, insan kaynaklari ile bir gorusme gerceklestirdim. Pozisyon ve hangi mağaza olabileceği konuşulmadı sadece form doldurduk ve kapattık. 1 hafta içinde olumlu olursa geri döneriz dendi. Olumlu olma ihtimali nedir sizce? Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,süreç bir haftayı geçebilir.Görtüntülü görüştüyseniz alınma olasılığınız yüksek.Bol şans.

      Sil
  27. Merhaba tekrardan cevap için teşekkürler. Olumlu dönüş olursa tekrardan mi görüntülü görüşme yapılcak acaba? Yoksa sözleşme kısmına mı geçilcek. Daha şube hangi pozisyon konuşulmadiği için kafama takıldı. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  28. Migrosta usgruptan işten ayrıldım tekrar migrosa kadrolu girebilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvurunuzu yapın.Zira net bir cevap vermek zor.

      Sil
  29. Merhaba daha önce işkur ile sanal market elemani olarak baslamistim 3 ay sonunda işten cikarilmistim. Tekrar başvurdum whatsapp gorusmesi yaptik kabul görme durumu var midir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,whatsapp üzerinden görüştüyseniz alınma olasılığınız yüksek.Bir süre daha beklemenizde fayda var.

      Sil
  30. Merhaba . IK ile wp de görüşme yaptim . Kisilik envanteri yolladilar . 1 haftaya döneriz dönmezsek yolunuza devam edersiniz dedi . Normal mağza personeli icin arandim . Yöneticilik icinde başvurmustum ona dönmediler . Acaba normal personel olarak girdikten sonra ilerleyen zamanda yönetici adayligina gecebilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet personel olarak başlarsanız,içerden terfi ederek yönetici olma hakkınız var.Lakin bu süreç 2-5 yıl arası sğrebilir.Zira kademe kademe ilerliyorsunuz.

      Sil
  31. Sigorta başlangici olmamasi dejavantaj mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır değil.İlk girişi Migros olan bir çok çalışan var.

      Sil
  32. merhaba,5 Mayıs'ta İŞKURlu olarak Migrosta işe başladım. İlk ödememi ne zaman alırım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,gelecek ay yani Haziran 10-15'i arası alırsınız.

      Sil
  33. Mağaza müdür yardımcısı ve ile mağaza yönetici arasındaki fark nedir? Maaş farkı ne kadar acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetici genelde müdür yardımcılığının bir altıdır.Onun dışında maaş veya çalışma şartları karşılaştırılırsa,çok büyük farklar yok.

      Sil
  34. İş yükü ve çalışma şartları açısından reyon görevlisinin mı yoksa kasiyerin mı şartları daha ağırdır? Bu pozisyonlarda çalışan bir kişinin kariyer yapma yani yükselme ihtimali var mıdır?

    YanıtlaSil
  35. Sanal market elemanligi yaparken reyon elemanligina gecis oluyor mu ? Benden is bankasi hesap bilgileri istendi . Ayrica iskur aktif is aradigima dair ekran goruntusu . Bu iskurla alinacagim anlamina mi geliyor ?

    YanıtlaSil
  36. İyi günler migrostan WhatsApp üzerinden görüşmem sonrasinda hangi pozisyonda çalışmak isterseniz dendi ve farketmez dedim.sonrasinda telefonla olumlu oldugu soylendi ve migros jet magazasinda iskurlu degil migros kendi bunyesinden sezonluk calisacagim soylendi. Bazi belgeler istendi fakat hangi posizyonda calisacagim soylenmedi bunu nasil ogrenirim surec nasil devam edecek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,muhtemelen reyon satış personeli olarak işe alındınız.Hayırlı olsun.

      Sil
  37. Merhaba hayırlı olsun ne zaman görüntülü arandınız ve ne zaman dönüş oldu bende pazartesi günü görüntülü arandım bekliyorum şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  38. Merhaba. Sözlesmeli personel olarak alindigimizda sözlesme bitmeden istifa etsek ne olur cezasi var mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,herhangi bir sorun olmaz.Tek taraflı bırakma hakkınız var.

      Sil
  39. Migrosta tezgahtar olarak çalışan bir kişi yükselebilir mı?

    YanıtlaSil
  40. Migrosda yaklaşık 7 aydır.kadrolu sendikalı çalışanım..sanal marketteyim..yilim duymadığından yıllık izin hakkım yok..ama 4 günlük il dışına bir seyahate gidebilmek için nasıl yol izlemeliyim. mudurum ile görüşsem#Ücretsiz izin verirler mi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yöneticiler bu konuda oldukça anlayışlıdır.Erken vakitten durumu anlatırsanız,mutlaka yardımcı olacaklardır.Muhtemelen ücretsiz izin verirler.

      Sil
  41. Merhaba 1 hafta sonra migrosta kasiyer olarak 1. ayim dolacak. Beni sarkuteri bolumune almak gibi bir dusunceleri varmis bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz. Orasi nasildir daha mi kotu daha mi iyi. Sezonluk olarak ise alindim. Sezonluk kasiyerle sezonluk sarkuteri personelinin arasinda maas farki varmidir? Calistigim magaza M Migros kadro imkani varmidir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,şarküteri bölümü her zaman daha iyidir.Sezonluk olduğunuz için kadroya geçmeden maaş farkını almanız mümkün değil.Maaşınız yüzde 10 kadar artar.

      Sil
  42. Merhaba bir sorum daha olacak. 4 Mayis ta ise basladim bugun ayin 26 da 1618 lira para yatmis bu kac gunluk avansdir ve icinde bayram ucreti falan var mi. Is yerindekilere sordum net birsey soyleyemediler gunlugumun kac liraya denk geldigini bir turlu bulamiyorum. 19 mayis ve bayramlardada calistim bu ay. Cevap verirseniz sevinirim. Yani ayin 4 de basladiysam bana bugun kac gunluk avans yatirildi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,size haziran ayında alacağınız maaştan avans yatmış.Hemen hemen o aldığınıza yakın bir ücrette haziran ayının 11'inde yatacak.Tabi 4'ünde yol ücretide alacaksınız.

      Sil
  43. Mrb 32 yaşındayım önlisans mezunuyum daha öncede market geçmişim var yaştan dolayı olmaz diyenler var birde aradılar sizle online görüşme yapacaz dediler kac gün içinde ararlar 3 günü geçti henüz aramidilar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yaşınızın sorun olacağını sanmıyorum.Başvurulara 3-20 gün içinde dönerler.Henüz erken.

      Sil
  44. Migros'ta çalışmak yorucu mudur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışabileceğiniz en iyi şirketlerden birisi.Yorucu değil.

      Sil
  45. Yeni yönetici olmuş bir kişinin maaşı net ve brüt olarak ne kadardır? Bilgi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,rakamlar değişebilir.Lakin 5500-6500 TL arasında oluyor.

      Sil
  46. Merhaba iyi akşamlar. Ben de bugün arandım ve yarın WhatsApp üzerinden görüşeceğiz. Kasa görevlisi olarak dendi. İşe alınma olasılığı nedir güvenip başka işlere bakmamayı düşünüyorum geri dönüş sağlar mısınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,görüşmek istedilerse büyük ihtimal alırlar.

      Sil
  47. Merhaba, mayis ayinda ise basladim olurda sezon sonu kadroya kalirsam senelik iznimi ne zaman alma hakkim olur? Bir yilimi bir dahaki mayista mi doldurmus olurum yoksa kadroya gectigim tarihten sonra mi bir yili doldurmam gerekli?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,kadroya geçtikten sonra gelen bir yıl içinde kullanma hakkına sahip olursunuz.

      Sil
  48. Işe kabul edilmiştim . Bekledigim bi iş oldigu icin caymiştim . Simdi bekledigim işte olmadi terkar migrosa basvursam alinir miyim ? Caymiş olmam sıkinti yaratir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erhaba,şayet çağırdılar ve siz gelemeyeceğinizi söylediyseniz almama olasılıkları yüksek.Lakin yine de başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  49. Personelken yöneticiliğe terfi etmek için kaç yıl geçmesi gerekiyor? Bu neye göre belirleniyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,genelde 3-5 yıl arası çalışmadan sonra yükselmek için imkanlar veriliyor.Mağaza yöneticileri size yüksek puan ve referans olması kaidesiyle kademe kademe yükselmeye başlıyprsunuz.

      Sil
  50. Merhaba sanal market eleman maaşı ne kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,3000-3200 TL arasında değişiyor ücretler.

      Sil
  51. Merhabalar, işkur üzerinden işe gireceğim söylendi . Ağustos sonuna kadar işkur süresini doldurduktan sonra kadroluya girebileceğimden de bahsedildi ancak ekimde üniversitem başlıyor ve ben sadece part time ve okul saatlerime göre çalışabilirim. Bu duruma anlayış gösterip ona göre saatleri ayarlarlar mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet yardımcı olabilirler.Lakin bu yardım etme konusu biraz da mağaza müdürü ve mağazanın işleyişi ile alakalı bir durumdur.

      Sil
  52. Merhaba çarşamba gunu migros jet sezonluk eleman olarak işe başlayacagim . 3 ay sonra cikartirlar mi beni . Yöneticiyle konuştugumda yuzde 90 kalirsin ama kesin bişe soyleyemem dedi . Basķa magzalara ihtiyac olursa aktarabilirler dedi . Siz bu konuda ne dusunuyosunuz sezonluk elemani 3 ay dolunca kesin cikartiyorlar mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, 3 ay sonra kesin çıkartırlar demek oldukça yanlış bir sonuç olur.Zira sezonluk başlayıp,yıllardıdır çalışanlar var.Mağaza müdürünün sizin hakkınızdaki düşünceleri önemlidir,görüşünüşe göre de sizden memnun.Büyük ihtimal işe devam edeceksiniz.

      Sil
  53. Reyon görevlisi yani tezgahtar maaşı ne kadardır? İşe yeni başlayan kadrolu çalışan için soruyorum?

    YanıtlaSil
  54. Merhaba ben de sezonluk elektronik bolumunde baslayacagim.Maaslar ne kadardir bu bolumde ve 3 ay sonunda kadroya kalir miyim.Daha once de satis destek pozisyonunda calismistim 1 ay.Mudurlerim gayet memnun olduklari icin tekrardan aradilar.Dedigim gbi kadroya kalabilme ihtimalim nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,reypn personeli ile aynı maaş ve haklara sahip olursunuz.Tabi 3 ay boyunca sedece asgari ücret alırsınız.Kadroya kalma şansınız her zaman vardır.Fakat bu sizin çalışmanız ve çalışma ahlakına bağlı bir durum.İşinizi takip eder ve sahiplenirseniz kadroya geçme ihtimaliniz yüksek olur.

      Sil
  55. Merhaba ben işkur tarafından MMM migrosa gireceğim iskurum bitince ben de işten cikarılmıs mı olucam ? Daha önce işkur taraftan farklı sektörde yer alıp kadrosuna geçtim migrosa ta kadroya geçebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,çalışmanızdan memnun kalınılırsa devam edersiniz.Bu konu da endişe duymayın.

      Sil
  56. Sizce çalışmak için migros mu daha iyi olur starbucks mı?ikiside önemli firmalar bu arada sanki migros bir erkek için fiziksel daha yorucu olabilir gibime geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?Starbucks sanki bir tık daha iyi gibi geliyor bana,sakala izin veriyorlar erkek olduğum için önemli bir konu aslında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ikisi de gıda sektörü.İyi yönleride var kötü yönleri de.Starbuck,yoğunluk ve kariyer yapmak açısından bir adım daha önde.

      Sil
  57. Merhaba şuan migrosta çalışiyurum bu sene toplu iş sözleşmesinde karar çıkmış mı ne kadar zam yapacaklar? Birde hersene oluyurmu mu bu zam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,3 senede bir is sozlesmesi oluyor.İş sözleşmesi detaylarını,mağaza da sendika temsilcisi söyleyebilir.

      Sil
  58. Merhaba whatsapp tarafından arandım 9 haziranda görüntülü halen ses yok acaba olumsuz mu iş görüşmem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,kasap,manav ve şarküteei dışın da bu ara alımlar yavaş işliyor.Olumsuz demek için henüz erken.

      Sil
  59. Merhaba Mağazamızda sendika temsilcisi yokta 1.sorum: toplu iş sözleşmesin'de ki zam asgari ücret zami dışında mi maaşlara uygulaniyur
    2 sorum:30.03.2020'de yapilan 3 yılık antlaşmada 2021'de tüfe oranina göre zam vereceklermiş 2021 tüfe oranları ne zaman açıklanıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet asgari ücret zammı dışında uygulanan bir zam.2021 Tüfe nin açıklandığı net tarih hakkında bir bilgimiz yok.

      Sil
  60. Merhaba,Migros’a işkurdan girenlere yol parası yatıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet yatıyor.Sadece gıda çeki ve sendikal haklardan yararlanamazsınız.

      Sil
  61. Suan migrosta calisan bir normal reyon görevlisi veya kasiyer varsa ne kadar maas aldığını yazabilir mi

    YanıtlaSil
  62. her şey dahil elime 3500 filan geçiyor.prim hariç ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ay prim oluyor mu peki ? Prim ile birlikte ne aliyosunuz ?

      Sil
  63. Migros'ta envanter sayımı nedir? Envanter sayımına katılmak zorunlu mudur? Farklı bir şehire envanter için gönderilirsek katılmak zorunlu mudur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,envanter sayımı 6 ayda bir olan bir sayımdır.Yani sene de 2 defa envanter sayımı olur.Geçerli bir mazeretiniz varsa,envanter sayımına katılmanız söz konusu olmaz.Farklı bir şehre gönderilmezsiniz.Bu arada envanter sayımında gece çalışmasına kalan personel,envanter mesaisi alır.

      Sil
  64. Primi soran arkadaşa ithafen.Genelde yılın en az 9 ay prim alır personel.İşin düştüğü yaz ayları alamayabiliyor.

    YanıtlaSil
  65. satıs danısmanı olarak ıse gırdım ama kasıyerlıge pek sıcak bakmıyorum tezgahtar bolumune gecıs yapabılırmıyım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen yapmanız çok zor.Bir kaç ay çalıştıktan sonra,yöneticinize bildirerek ilerleyebilirsiniz.

      Sil
  66. Merhabalar şuan internet üzerinden istanbul için başvurumu yaptım olurda işe alınırsam 2 3 ay çalıştıktan sonra tayin isteyip şanlıurfaya ğeçebiliyor muyuz öyle bi imkan varmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet deneme süreniz biterse böyle bir hakkınız var.

      Sil
  67. Merhaba..migrosda calistigimi söylemeden baska bir ise başvurdum ve çağrılma olasılığım var. Çağrıldığında istifamı yazıp vericem.aynı gün sgk dan işten çıkış bildirgesini migros yaparmı.. yoksa hemen yapmalarını mi rica edicem.diger taraf girişimi yapabilmesi için.. surec nasildir acaba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,işi bıraktığınız gün çıkışınız verilir.Bir gün sonrada bildirgenizi alabilirsiniz.Bildiriniz yapıldığı an,diğer iş yeri sizin Sgk girişinizi yapabilir.

      Sil
  68. başvuru yaptım ancak halen aranmadım 3 aydır sürekli başvuru yapıyorum migrosta emekli olmak istiyorum yaş 31

    YanıtlaSil
  69. Merhaba Migros’a ilk işe başlarken direk kadroda işe başlamak mümkün mü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet bu şekilde de işe başlamak mümkün.İşkur genç istihdama destek verdiği için genel de 30 yaş altı işkur üzerinden alım yapılıyor.Tabi bir de personel aciliyet durumu var.Acil personel gerektiğinde doğrudan kadrolu alınabiliyor.

      Sil
  70. merhaba, ben bursa'da yaşıyorum. geçen hafta migrosla görüntülü görüşme yapmıştık bugün de olumlu olduğunu söylediler. 18 yaşımdayım bu yüzden bi seneden az çalışmayı düşünüyorum. kadroluya geçmeden önce bana da aylık deterjan ve gıda yardımı yapılır mı? bi de evimden biraz uzak bi yere yerleştirilmişim metroya binmem ya da 45 50 dk yürümem gerekiyo benim yol param da 275 lira olur değil mi çünkü yukarıda birisi 180 yazmış bu yüzden sormak istedim. iyi günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,öğrenci olduğunuzun bilgisi ellerinde varsa 185 TL gibi bir rakama düşebilir.Bunun dışında 285 TL ödenir.Sendikal yardımlar neredeyse 6 aylık bir süreden sonra başlıyor bu aralar.

      Sil
  71. Mjet migrosta master eleman maasi ne kadardir ve ne is yapar yoneticimi sayilir reyon gorevlisinden farki nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,reyon görevlisinden prim ve maaş olarak yaklaşık %15-20 daha fazla alır.Yaptığı iş mağaza aç kapa,sipariş düzeni ve aklınıza mağaza içinde gelebilecek her şey.

      Sil
  72. merhaba, istanbul da bir migros marketinde çalışıyorken Ankara ya da başka bir şehre geçiş hakkımız var mı? Bunun için belirli bir süre beklemek gerekiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet var.Durumu magaza yöneticilerine iletmeniz durumunda 2 hafta gibi bir sürede değişikliğiniz yapılabilir.

      Sil
  73. Merhaba kardeşim 16 şubatta işkur olarak başladı 1mayıstada sezonluk başladı iş gorusmesinde 3ay işkur 3ay sezonluk 6ayin sonunda kadro demişlerdi 7ayi geçmesine rağmen ses yok birde magza değişikliği nasıl olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhtemelen süresi dolmamıştır,zira süresi dolduğu an haber vereceklerdir.Bu konuda yöneticiyle de görüşebilir.Mağaza değişikliği için ilk önce mağaza müdürüne başvurmanız gerekiyor.Uygun görürse açık pozisyon olan mağazaya yönlendirebilir.

      Sil
  74. Merhaba ben düzce de migros jette sezonluk eleman olarak calistim sozlesmem bitti . Bölge mudurune calismak istedigimi söyledim kvk ya gore artik bise yapamiyoruz kendin basvuracaksin tekrar dediler . Ankara da 5m e 3 m e ne varsa gittim kimse yardimci olmadi ben migrosa girmek icin artik nasil bir yol izlemeliyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,kariyer siteleri veya bir yönetici refaransı ile başvuru yapın.

      Sil
  75. Migros ta şu an iş alımı yok mu durmadan başvuru formunu dolduruyoruz sonuç sıfır!! Neye göre eleman arıyorlar nasıl değerlendirme yapıyorlar anlamak mümkün değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kariyer net üzerinden başvuru yapabilirsiniz.Alımlar şu an aktif.

      Sil
  76. Merhaba migros i.k ile haziran 1 de watsap üzerinden görüş me gerçekleştirdik çeşitli bilgiler aldı haziran ayı için gmail kişilik envanteri vb. Şeyler gelecek dedi ve olumlu olumsuz hiçbir cevap gelmedi daha sonra ben ulaşmaya çalıştım mail falan gönderdim eylül 3 te beni migros i.k aradı ve mülakatın olumlu dedi şuan kadroda boşluk yok personellerden istifa askere gitme durumunda çağıracağız diyo beklemek ne kadar doğru ararlar mi yoksa geçiştirmemi yapiyolar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,personel eksikliği olduğunda ararlar.Migros gereksiz yere dönüş yapmaz.

      Sil
  77. Merhaba, 3 Eylül'de işe başladım, işkurlu olarak girdim. 4 ünde yol parası yatmadı, bu ay kendi cebimden yol parası veriyorum ve bu beni biraz zorluyor açıkçası. Diğer ayın 4'ünde işkurlu olmama rağmen yol parası yatar mı? Bu birinci sorundu. İkinci sorum da şu : İşkur maaşı ne kadar olur, yani asgari ücret mi alırım yoksa internet sitelerinde yazdığı gibi günlüğü 77,70 TL ye mi gelir. Çünkü bu hesaba göre oldukça az bir para almış oluyoruz. Bir diğer sorum da şu, bizden garanti bankası ibanı istendi, maaşımız garanti bankasına mı yatacak yoksa Halkbank'a gidip işkur maaşımızı oradan mı talep edeceğiz? Cevap verirseniz sevinirim, teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,3 ay boyunca asgari ücret ile maaş alırsınız.İlk 3 ay Halk Bank,sonrasın da ise Garanti bankasından maaş alacaksınız.

      Sil
  78. Merhaba ben migros iş görüşmesine gittim bölge sorumlusu ben sizi onayladım insan kaynakları ile görüşmen tek kaldığını söyledi 8 gün geçti tahmini ne kadar bir sürede dönüş yapıyorlar. Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geri dönüşler 3 haftayı bulabiliyor.Biraz daha beklemeniz tavsiye edilir.

      Sil
  79. Merhaba migros bölge sorumlusuyla iş görüşmesine gittim ve ben sizi onayladım insan kaynakları ile görüşmemim tek kaldığını söyledi ve 1 haftadan fazla oldu dönüş yok insan kaynakları dönüş yapar mı ve kaç gün sonra dönüş yaparlar. Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  80. Merhaba bu pazartesi whatsapp uzerinden goruntulu arama yapıldı.Goruntulu arama yapılanlara genelde olumlu dönüş yapılıyormuş sanırım.Konuyla ilgili bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  81. Goruntulu konustuk ve part time olarak basvurdum.Universite okuyup okumadiğim soruldu.Okuyorum dedim.1 hafta icinde donus yapariz dediler.Acaba olumlu donus yaparlar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,aranan kişiler genelde işe alınıyor.Lakin bu süre 20 günü bulabilir.Si haber beklemeye devam edin.Bu süre de telefonunuz ulaşılabilir olsun.

      Sil
  82. Merhaba, bugün işe girişimi tamamlamak için işkurla ilgili sözleşmelere imza attım. Yalnız işe başlama tam tarih ve zamanla ilgili bilgi verilmedi (imzaları atıp çıktım). Bu konuda arama veya sms ile bilgilendirme tarafıma yapılır mı?(Haftasonu araya girdiği için haftasonu ik birimi çalışmıyor diye düşünüyorum. Pazartesi mi aranırım?.) Bilginiz varsa paylaşırsanız çok memmnun olurum. Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evrakları verdiyseniz haftaya çarşamba veya perşembe işbaşı yapmış olursunuz.Başarılar dileriz.

      Sil
  83. Merhaba 2012-2018 yıllarında İzmir balçova 5M migrosta part time kasiyer olarak çalıştım.Eşimin tayini Şırnak silopiye çıktığı için severek yaptığım işimden ayrılmak zorunda kaldım.Şu an Malatya'ya tayinimiz çıktı tekrardan başvurmak istiyorum acaba tekrar işe alınırmıyım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,sorunsuz bir şek,lde çıktıysanız ve referans olacak bir yönetici varsa,işe alınma şansınız olabilir.Aksi takdirde başvuru yapabilirsiniz lakin,kabul görmesi daha da zor olabilir.

      Sil
  84. Merhabalar, migrosta envanter sayimlari yapılıyormuş ve ucret veriliyormus ama bu ucret öğrendiğim kadari ile bireysel ve toplu sozlesmede yazmayan bir ucret.Bunun bazen verilip bazen vwrilmemesi isverenin kontrolünde mi yoksa nir ücret hakkı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,envantere kaldığınıs sürece envanter mesaisi adı altında bir ödeme yapılır.Yıllardır bu böyledir,verilmemesi gibi bir durum söz konusu değil.

      Sil
  85. Part time ücretini tam olarak anlamadım benim aldığım paranın ne kadarını istediğim yerde harcayabiliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaklaşık 2250 TL gibi bir ücret alıyorsunuz.İstediğiniz yerde harcayabilirsiniz.

      Sil
  86. Merhaba migros insan kaynakları ile görüşme gerçekleştirdim 1 hafta içinde dönüş yaparlar denildi olumlu olumsuz bir dönüş 1 haftayı geçmesine rağmen yapılmadı acaba olumlu dönüş yapıp ararlar mı? Şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bazen dönmeleri 20 günü bile bulabiliyor.Size düşen biraz daha sabretmek.Olumsuz olursa dönmüyorlar.Cep telefonunuz açık olsun arama ihtimalleri yüksek.

      Sil
  87. İş görüşmesi hala WhatsApp üstünden mi yapılıyor yoksa insan kaynaklarına görüşmeye gidiyor musun? Yüz yüze görüşmeye başlamışlardır umarım WhatsApp görüşmesi iyi olmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet hala whatsapp üzerinden yapılıyor.Lakin bu durum biraz da şartlar ve bağlı bulunduğunuz şehrin yoğunluğuna bağlı.

      Sil
  88. merhaba evli çiftler migrosta çalışabiliyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ne yazık ki aile içinden sadece bir kişi Migros'ta çalışabilir.İkinci çalışanı almıyor firma.

      Sil
  89. migrosda reyon elemanının eğitim süreci nasıl işliyor ve direk normal kadroya geçiş oluyormu ve sendikal haklar 3 ay sonramı yararlanabilşyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,sendikal haklardan 3 ay sonra yararlanıyorsunuz.Eğitimler işe başladığınızda online olarak veriliyor sizlere.

      Sil
  90. Halihazırda çalışırken macrocenter formatına geçiş nasıl oluyor? Iç başvuru hariç bir yolu var m?

    YanıtlaSil
  91. Merhaba çalışırken şube değiştirme hakkımız var mı? İse başlayacağım İK belirttiği adres bana uzak biraz biraz çalışıp şube değişimi olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,işe başladıktan bir kaç ay sonra özellikle deneme süreniz bitince söylerseniz,bu konuda size yardımcı olacaklardır.

      Sil
  92. Merhaba ismim Necla 47 yaşında yemi emeli arkadaşım var market sektöründe deneyimli Migros’a emeli başvuru yapabilir mi teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Necla hanım,değiken bir durum bu.Emekli çalıştırdıkları da oluyor çalıştırmadıkları da.Siz başvurunuzu yapın.

      Sil
  93. Merhaba Yeni Mezun Mağaza Yönetici Adaylığı Programına başvurdum sınavları ve mülakat sürecini geçtim Pazartesi iş teklifi yapılacağı söylendi ortalama aylık net ücret ne kadar alırım 4500 TL alabilir miyim çünkü sizin yazdığınız rakamlar biraz üçüm geldi fikriniz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yan haklar ve işe alınmanız durumunda primler ile 4500 TL'yi geçer.Verdiğimiz rakamlar ilk işe giriş rakamları.

      Sil
  94. Merhaba bu çarşamba sözleşmeli kasiyer olarak başlayacağım 3 ayın sonunda belli olacakmış kadroya geçmem sizce Migros’ta kasiyerde neye dikkat ediyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,güleryüzlü olun ve müşteriye önerisel satış yapmaya özen gösterin.Ayrıca yöneticiler ve iş arkadaşlarınız ile iyi gecinin.Bunlara dikkat ederseniz emekli olana kadar çalışırsınız.

      Sil
  95. 3 aylık yönetici yetiştirme programı nedir İstanbul da fln mi oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,İstanbul,izmir veya Ankara bu üç ilde oluyor.

      Sil
  96. Merhaba benim market geçmişm var yaşım 23 migrosun kendi sitesinden başvuru yaptım haber ne kadar sürede gelir acaba vede ofis bölümine lise mezunu alınıyormu alınıyorsa nerden başvuru yaparım şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,şu anda alım var.kariyer siteleri üzerinden başvuru yapmanızı tavsiye ederiz.

      Sil
  97. Ofis bölümüne lise mezunu alım yapılıyormu yapılıyorsa nere başvuru yapablrm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,kariyer siteler,ve genel müdürlükten başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  98. Kariyer.net sitesinde mi başvuru yapıyoruz malesef yapamadım link atma şansnz varmı acaba migrosun kendi sitesinden başvuru yapsam olmuyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,verdiğimiz linki tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın ve başvurunuzu yapın.

      https://www.migroskurumsal.com/kariyer/simdi-basvur

      Sil
  99. Merhaba gıda teknikerleri maaşları nedir?
    Tesekkurlee

    YanıtlaSil
  100. Gıda teknikerleri şubelerde mi merkezde mi görev alıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Buse hanım,ortalama maaşları ilk giriş için 4500-4750 TL arasında değişiyor.Çalışma şartları haftalık 45 saat ve hafta sonu izin şeklindedir.Genel merkezde yer alan bir departmandır gıda teknikerliği.

      Sil
  101. Merhaba Anadolu yakasında bir Avm de kasiyer olarak calişiyorum şube değiştirebiliyotmuyuz işe gireli 1 hafta oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,deneme süreniz dolmadan şube değişikliği tavsiye edilmez.Lakin dilerseniz bunu yöneticinize söyleyebilirsiniz.

      Sil
  102. 21 Eylül de whatsapp üzerinden görüntülü görüşme gerceklestirdik dönüş sağlanmadi. Dönerler mi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bazen 2 ay sonra dahi döndükleri oluyor.Lakin acil iş ihtiyacınız varsa,başka işlere bakmanız tavsiye edilir.

      Sil
  103. Merhaba 3 ay deneme sürem olucakmıl kasa görevlisiyim şarküteriye geçmek istiyorum hemen geçebiliyor muyum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yönetileriniz onay verirse ve departmanda açık varsa olabilir.Lakin ilk olarak deneme sürenizin dolması gerek.

      Sil
  104. Merhaba kadrolu olarak Migros’ta çalışıyorum evlenme durumunda ilçeden ile tayin isteyebiliyormuyuz? Süreç nasıl işliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet böyle bir hakkınız var.lakin tayin istediğiniz bölgede açık bir pozisyon varsa gerçekleşir.Aksi takdirde beklemeniz gerekebilir.

      Sil
  105. Merhaba Sözleşmeli başlayanlara yol parası veriliyor mu

    YanıtlaSil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda