22.03.2021

Fix Gross Kimin?






Ankara’nın Hasköy Altındağ protokol yolu üzerinde 24 Mart günü açılacak olan fixgross toptan ve perakende market dikkatimizi cekti ilerleyen günlerde hakkından oldukça bahsettirecek olarak düşündüğümüz fixgross Ankara perakende sektörüne çanlılık getireceği gözükmekte bizde bu süreçte firmayı yakından inçeliyeceğiz.

HAKKINDA 

2011 yılında Ankara'da kurulan Ayhan Grup Gayrimenkul İnş. Gıda. San. Tic. A.Ş. tarafından hayata geçirilen Fix Gross Toptan ve Perakende Market yenilikci ve müşteri odaklı çalışma prensibiyle 2021'in Mart ayında hizmete başlamıştır.


Ülkemizde hizmet vermekte olan lokanta , restaurant, cafe, pastane ve baklava imalatçıları, yemekhane ve fast food kuruluşları, market ve bakkalar için gerekli ürünlerin temini, özel / resmi kurum ve kuruluşlar, fırın ve unlu mamul üretici esnaflarının ihtiyaçlarını ilk elden alma imkanı sunan Fix Gross, aynı zamanda eviniz veya bireysel ihtiyaçlarınız içinde alışveriş yapabileceğiniz güvenli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

Fix Gross 6500 metrekarelik alanda 300 personeliyle unlu mamul imalatından manava, kasap / şarküteriden balık reyonuna, temizlikten kişisel bakıma, züccaciyeden elektronik ürünlere, kuruyemiş pet shop ürünlerine varanakadar geniş bir ürün yelpazesiyle Ankara'nın en ucuz toptan ve perakende marketi olma iddiasını koruyarak kapılarını her gün müşterilerine açmaktadır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda