10.05.2021

Türkiye’nin İlk Discount Marketi BİM, Yeni Bir Döneme Hazırlık Yapıyor



Bim fırından günlük tap taze sloganı ile yeni bir yenilik getiriyor mağazalarına. BİM, bir süredir mağazalarında fırın hizmeti vermeye yönelik çalışmalar yapıyor. Teknik donanımı tamamlamak üzere olan şirket, birkaç hafta içinde müşterilerine ekmek, poğaça, simit, börek gibi unlu mamulleri sıcak olarak satacak. Firma yarı donuk ürünleri pişirmek için kullanacağı fırınlar için anlaşma sağlamış.

Türkiye’nin ilk discount marketi BİM, yeni bir döneme hazırlık yapıyor. Anadolu Grubu’nun Migros mağazalar zinciriyle tüketicilerle tanıştırdığı sıcak ekmeğe artık BİM müşterileri de ulaşacak. BİM, bir süredir mağazalarında fırın hizmeti vermeye yönelik çalışmalar yapıyor. Teknik donanımı tamamlamak üzere olan şirket, birkaç hafta içinde müşterilerine ekmek, poğaça, simit, börek gibi unlu mamulleri sıcak olarak satacak.


Firma yarı donuk ürünleri pişirmek için kullanacağı fırınlar için anlaşma sağlamış. Pişirme ünitesinde İtalyan Unox firmasıyla anlaşma yapılmış. Restoran, kafe, otel, kahve ve market zincirleri başta olmak üzere işletmelere ticari ürün yapan firma son 10 yılda satışlarını dört katına çıkardı. Önümüzdeki beş yılda bu hızı sürdürmeyi planlayan şirket, 5 kıtada 130’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Nem ve sıcaklıktaki değişimin takibi, tutarlı pişirme, ısı dağılımını ürün miktarına göre ayarlama gibi beş akıllı teknolojiyle üretilmiş fırınların mağazalarda kurulumu tamamlanmak üzere.

Şimdilik belirlenen ve pilot olarak seçilen mağazalarda deneme çalışması başlamış. Kulağımıza gelen bilgilere gere yarı donuk unlu mamullerin tedarikçi firması ise Uno’ymuş.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda