17.06.2021

Yerli Kripto Para Omlira Halka Arz Edildi



Yakın zamanda hayatımıza dahil olan kripto paralara yerli bir coin daha eklendi.Omlira,isminden de anlaşılacağı gibi,yüzde yüz yerli sermaye ile kurulmuş ve yine kendi öz sermayesi ile gelişmeye çalışan bir kripto para birimi.

Omlira'yı rakiplerinden ayıran en büyük özellik,tüm gelişim sürecini yatırımcılarına açık bir şekilde şeffaf olarak paylaşmaları.Ve yine bizi en çok ilgilendiren bir konu ise,ilerleyen zamanda ülkemizdeki perakende sektöründe bu kripto paranın kullanılabileceği.

Omlira Nedir?

Omlira Ethereum ağı ve omChain üzerinde çalışan, ERC20 uyumlu bir kripto paradır. Omlira ERC20 destekleyen tüm kripto cüzdanları ile gönderilip alınabilir.

Omlira nerelerde kullanılabilir?

omChain üzerinde yapılacak tüm işlemlerde Omlira kullanılacaktır. Ayrıca omChain üzerinde kurulacak omBazaar çözümünde destek hizmetleri için Omlira kullanılabilecektir. Fileshare ve Yaz Duvara üzerinde de Omlira kullanılabilecektir.
Omlira neden farklı?

Şeffaflık ve denetlenebilirlik Omlira ve Open Money için en önemli ahlaki değerdir.

Omlira’ya, omChain’e ve diğer çözümlerimize duyulan güven hem kullanıcılarımız hem de kurumsal müşterilerimiz için çok önemli. Ancak kalitenin yalnızca güven ile ortaya çıkmayacağını da biliyoruz. Bu nedenle karşılıklı güvene duyulan ihtiyacı en aza indirebilmek için şeffaf ve denetlenebilir blokzincir çözümleri ile teknolojik altyapımızı kullanıcı ve müşterilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz.

Sektöre entegrasyonun sağlanabilmesi için omChain ile EVM uyumlu, denetlenebilir bir blokzincir çalıştırıyoruz. Otoritenin kanıtı mutabakatıyla çalışan bu zincir Omlira ve diğer çözümlerin merkezini oluşturmakta. Bu nedenle çözümlerimiz blokzincir üzerinde yarı-otonom olarak çalışmakta.

Nasıl Kayıt Olabilir ve Omlira Satın Alabilirim?

Omlira şu an için sadece resmi web sayfası üzerinden satın alınabilmektedir.Satışlar 1,2 ve 3 fazlık dönemler halinde yapılacak olup,her fazda 50 milyon Omlira satışı yapılacaktır.3. ve son faz bittikten sonra Omlira resmi olarak kendi borsası dahil,bir çok yerel ve global borsa da listelenmeye başlayacak.

Aşağıda verdiğimiz adresten dilerseniz Omlira Satın alabilirsiniz.Kayıt olurken sizden istenilen belge ve bilgiler yeni yükümlülükler gereği,resmi makamlara sunulabilmek adına zorunlu tutulmaktadır.




Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda