15.11.2022

BİM Cafe Hizmete Girdi








Perakende sektöründe adından oldukça söz ettiren perakende devi Bim marketler her gün yeniliklerle karşımıza çıkmaya devam ediyor ve bizleri şaşırtıyor.



Türkiye'nin en çok alışveriş yapılan market zincirleri arasında yer alan BİM yeni hizmetini müşterilerine sundu. Her hafta aktüel ürünleri ile oldukça ziyaret edilen BİM şimdi de kahve reyonu yaptı. BİM kafe müşterileri ile buluşmaya hazırlandı. İşte BİM kafe...




Ucuza alışverişin adreslerinden birisi olan BİM yeni girişimiyle ilgi çekti. Sosyal medyada çok konuşulan BİM kafenin görünümü müşteriler tarafından da oldukça beğenilirken BİM kafede yer alan kahve ücretleri oldukça merak edildi. Peki BİM kafe kahve ücretleri ne kadar?






Market zincirleri arasında oldukça tercih edilen BİM müşterilerinin memnuniyetini arttırmaya devam ederken yeni reyonuyla çok konuşuldu. Kahve reyonunu müşterilerine açan BİM sosyal medyada oldukça konuşulurken çok güzel yorumlar aldı. BİM kafenin kahve ücreti de oldukça merak edilen konular arasında yer aldı.

BİM Kafe Kahve Ücretleri Ne Kadar?

Aktüel ürün katalogları büyük bir rehavet görürken BİM şimdide kafesiyle gündeme geldi. Müşterileri için tasarlanan BİM kafe ücretleri açısından da oldukça merak edilirken sosyal medyada çok konuşulan o görüntülere vatandaşlar tarafından güzel yorumlar gelmeye devam ediyor.




Artan reyon fiyatları vatandaşın alışverişini zorlarken dışarıdaki kafelerde kahvenin 35-40 TL. olması da isyana sebep olmuştu. Kafe de kahve keyfi yapma zevkini de bir kenara 'de bir kahve reyonunun olması oldukça hoş karşılandı. BİM market kafesinden kahve almak üzere müşterilerini beklerken pek çok vatandaş iyi bir fikir olduğunu bile getirdi.

BİM Kafe Hangi Şehirlerde Var?

Bim kafe ve fırın hem kahveleri hem de fırından çıkan tazecik poğaça ve börekleriyle müşterilerinin hizmetine giren BİM kafe çok konuşuldu. İşe giden vatandaşların sabahları kahve ve poğaça key6fi yapması için tasarlanan ve bir köşeye koyulan kahve otomatı BİM'in bu girişiminin oldukça beğenilmesini sağladı.




Sıcak ve taze börek, poğaçaların olacağı aynı zamanda müşterilerin diledikleri kahve türünü otomatlarda alabileceği BİM kafenin hangi şehir ve şubelerde yer aldığı henüz bilinmiyor. Bu uygulamanın oldukça beğenilmesinin ardından her şehir ve şubeye geleceği düşünülüyor.




1 yorum :

  1. İnsanlar artık kaliteye değil sadece ürünü alabildiğine bakıyor. Türkiye belki de tarihinin en ağır ekonomik bunalımı yaşıyor. Geçen hafta bim kırtasiye ürünleri kapış kapış gitmişti. Kimse alacağı şeyin markasına bakamıyor artık.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda