18.02.2024

Duble Döner Pide








2024 yılında kurulan DUBLE DÖNER PİDE, iki kardeşin çeyrek asırlık tecrübesi ile DUBLE DÖNER PİDE kendi yarattıkları markasıdır.


Özenle seçilen malzemeler, güvenilir kaynaktan gelen şarküteri ve dana eti ile klasik yöntemlere sadık kalarak hazırlanmış nefis döner ve pide çeşitleri sunan DUBLE DÖNER PİDE, döner ve pide severlere eşsiz bir deneyim sunmaktadır.




DUBLE DÖNER PİDE, 2024 yılında hızlı servis restoran sektöründeki uzmanlığı ve deneyimini işin ustalarıyla bir araya getirerek DUBLE DÖNER PİDE markasını yaratmıştır. Konusunda uzman çalışanlarıyla kaliteden ödün vermeyen lezzetlerini, uygun fiyat ve üstün hizmet anlayışı ile misafirlerine sunmaktadır.

DUBLE DÖNER PİDE’ nin benzersiz lezzetlerinin sırrı, özenle seçilen malzemelerden gelmektedir. “Güvenilir Kaynaktan Lezzetli Et, Hızlı Servis, Ulaşılabilir Fiyat” politikasından ödün vermeden, uluslararası kalite standartlarında üretim yapan tedarikçilerle çalışan DUBLE DÖNER PİDE, ziyaretçilerine her zaman kaynağı belli, kaliteli malzemeler ile hazırlanmış leziz, zengin ve ekonomik menüler sunmaktadır. DUBLE DÖNER PİDE restoranında misafirlerini geleneksel lezzetlerin özenine sadık kalarak, çağın beklentilerine cevap veren hızlı restoran sistemiyle ağırlamaktadır.


Adres: Karaağaç mahallesi şeyh şamil caddesi 61/A

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda