8.04.2024

Şampuanından Duş Jeline, Sabunundan Islak Mendiline DeepFresh’in Eco Serisi, Cildi Koruyor










Her Damlası, Doğanın Bir Armağanı…

Şampuanından Duş Jeline, Sabunundan Islak Mendiline DeepFresh’in Eco Serisi, Cildi Koruyor

Günümüzde DeepFresh ve Savon De Royal markalarıyla gönüllerde taht kuran Aksan Kozmetik, Argan Yağlı Şampuan, Kolajen Şampuan, Keratin Şampuan, Saç Kremi, Bambu Şampuan, Duş Jeli, Sıvı Sabun ve Bambu Islak Mendil ürünlerinden Eco Serisi’ni piyasaya sunarak tüketicilerle buluşturdu. DeepFresh Eco Serisi, Mayıs ayı itibarıyla zincir marketlerdeki yerini alacak.

Eco Argan Yağlı Şampuan, yıpranmış saçlar için geliştirilmiş özel formülü ile saçı besliyor, canlı, yumuşak ve parlak bir görünüme kavuşturup kolay taranmasını sağlıyor. Güçlü formülü sayesinde EcoArgan Yağlı Şampuan, saç tellerinin parlak görünümünü destekliyor.

Eco Kolajen Şampuan, saçları nazikçe temizlerken saç derisini besleyerek saçtaki su kaybının ve yağlı görünümün azalmasına destek oluyor, özel geliştirilmiş formülü ile daha yumuşak ve güçlü saçlara kavuşmaya yardımcı oluyor.

Eco Keratin Şampuan, yıpranmış saçlara yoğun bakım sağlayarak saçın parlaklığını ve nemini korurken saçın kırılmasını ve dökülmesini önleyerek kolay taranmasını sağlıyor.

Eco Doğal Bambu Şampuan, özel formülü ile saça bakım sağlayarak saç ve saç tellerini güçlendirirken saçın daha sağlıklı, yumuşak ve parlak görünüme kavuşmasına destek oluyor.

Eco Saç Kremi, içeriğindeki vitamin ve yağlar sayesinde yıpranan saç tellerine ihtiyaç duydukları bakımı yaparken aşırı işleme maruz kalmış saçları dipten uca besleyerek daha canlı ve parlak görünmesini destekliyor ve saçları yumuşatıyor.

Eco Doğal Bambu Duş Jeli, cildi temizlemek ve nemlendirmek için özel formüle edildi. Bambu özleriyle zenginleştirilmiş duş jeli keyifli bir duş deneyimi sağlarken özenle hazırlanmış kokusuyla da duyularınızı şımartıyor.

Eco Doğal Bambu Sıvı Sabun, özenle oluşturulmuş formülü elleri sadece temizlemekle kalmayıp aynı zamanda nazikçe besliyor ve nemlendiriyor.

Eco Doğal Bambu Islak Mendil, organik bambu lifleri içeren, yumuşak ve doğal kumaş kullanılarak üretildi. Üretimindeki özel işleme teknolojisinin yanı sıra, bambu kumaşın doğal hijyenik özelliklerini bir araya getirerek günlük bakım yapılmasını, hassas ciltleri nemlendirmeyi ve korumayı sağlayan formülüyle Bambu Islak Mendil, çok özeldir.

Aksan Kozmetik sektöre ilk olarak 2008 yılında DeepFreshmarkasıyla, ıslak mendil alanında kaliteli, yenilikçi ve tüketicinin ihtiyaçları doğrultusunda ürünler geliştiren uluslararası bir güç olma amacıyla adım attı. Bugün İstanbul Hadımköy’de 30 bin metrekare alana sahip entegre üretim tesisinde, nitelikli kozmetik, kişisel bakım, bebek bakım ürünleri, hijyen ürünleri, ev temizlik ürünleri ve ıslak mendil üretimi gerçekleştiriyor. DeepFresh, SavonDeRoyal, SavonDeLuxe, UltraFresh, ComfortLove, HappyKinder ve BebeRoyalgibi çok iyi bilinen markalarla hem iç pazarda hem de ihracatta sektörün büyük oyuncularından biri olarak biliniyor.




Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda