16.04.2014

Beğendik Yönetici Adaylığında Şartlar




Perakende sektörünün en köklü firmalarından biri de beğendik olsa gerek.Sürekli değişen altyapısı ve yenilikçi yüzü ile daima rakiplerinden farklı olmayı başaran bir firma olmuştur beğendik.

Firma kendi içerisin de yönetici yetişdirmesine karşın zaman zaman,dışardan yönetici alımları de yapmaktadır.Tabi söz konusu Beğendik gibi saygın bir firma olunca,bu zincirin bir parçası olmak bireyler için bir nebze daha zorlaşıyor.

Şayet Beğendik'e yönetici adayı olarak başvurduysanız sizi iki kademeli bir sürecin beklediğini söyleyebilirim.İlk aşama da sizin ile bir ön görüşme yapılacaktır.Bu görüşme de olumlu görüldüğünüz takdir de firma yetkilileri sizi ikinci görüşme için arayacaktır.İkinci görüşme ise sözlü mülakat şeklin de geçen bir görüşmedir.Genel de firma hakkındaki düşünceleriniz ve iş tecrübeleriniz ile bir sınava tabi tutulursunuz diyebilirim.

İki görüşmeyi de geçtiniz,lakin sevinmeyin hemen yönetici olamıyorsunuz.Belirli bir süre  2 veya 3 ay herhangi bir mağaza da stajyer müdür olarak çalışıp,size verilen deneme süresini en iyi şekil de atlatmanız gerekiyor.Zira yöneticiolup olmayacağınız bu sürece bağlı.Zira bu süreçte yanın da bulunduğunuz yöneticinin sizin hakkınız da üst yönetime sunacağı rapor çok önemlidir.

Farzedelim ki bu süreci de başarı ile atlattınız ve Yönetici oldunuz,ne kadar maaş alırsınız?İşte bunun cevabı.

Firma da yöneticilerin maaşı 2000-2500 TL arasın da değişmektedir.Yönetici Adayı ve Yardımcısının Maaşı ise 1500-1700 TL arasın da değişmektedir.

12 yorum :

  1. Bir dostumun arayıp da bulamadığı bilgiler. Teşekkürler bilgiler için.

    YanıtlaSil
  2. Rica ederiz. Ayrıca yöneticilerin mesai saati 11 saattir. Beğendikte yöneticiler personelden 2,5 saat daha fazla çalışmaktadır.

    YanıtlaSil
  3. A101 başvuru yaptım bir hafta oldu geri donmediler internet başvuru yaptım ne yapabilirim acil işe ihtiyacım var

    YanıtlaSil
  4. iş başvurusunda bulunacağım ama kasiryerlik hangi pozisyona giriyor bana bilgi verir misiniz? mağaza mı;satın alma mı;diğer pozisyonlar mı?

    YanıtlaSil
  5. başvuru formunda kasiyerlik için hangi pozisyonu işaretlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  6. Sema hanım,formunuzu doldurun kasiyer olarak başvuru yapmak istediğinizi bizzat söyleyin.İnternetten başvuru yapıyorsanız,ek bilgi bölümüne yazabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba arkadaşlar bende 2.5 sene çalıştım.Geçen sene fazla mesai için dava açtım şuan davam devam ediyor.Kısaca anlatayım mağazalarda genelde 4 kişi çalışırsınız.Birisi izinliyken diğeri ful çeker yani sabah gelir gece çıkar yaz ve kış tabi saatler farklı.Bölge sorumluları vardır mağazayı onlar yönetir.Mağaza sorumlususun derler ama istediğiniz elamanla çalışamassınız.Personeller rahattır fazla çalışma yaptırılar ama bir şey olduğu zaman sorumlu olan mağaza sorumlusu ve yardımcısıdır en çokta sorumluluk mağaza sorumlusundadır.Ayda bir kaç defa olmak üzere mağaza denetlemeleri olur aslında olayın özü şudur siz 4 kişiyle mağzayı istesenizde çok iş olduğu için istenilen düzeye getirmeniz imkansızdır.Sebebi mal sevkiyat temizlik envanter meyve sebze ayıklama skt kasa bir çok nedenle çok sorumluluğunuz bulunmakta .Dolaysıyla bu ziyaretlerle mağaza personeli ve sorumlusu ençok da sorumlu üzerinde baskı oluşturup mağazanın istenilen düzeye gelmesi amaçlanır.Tabi siz bunun farkında olmassınız.Devamlı olarak Bölge sorumlusu size baskı yapar.Sizin mesai saatleri dışındada çalışmanızı ister mağazada bir sıkıntı varsa mağazadan çıkmamanızı orada olmanızı ister.Kaç defa bu nedenle öğle şiftinde oluğum halde mağazaya gitmek zorunda kaldım.İkincisi devamlı surette personele mobing uygulanır işinizi kaybedersiniz diye.Bende atılan msj lar mevcut.Evet hafta bir gün full artı en son gelen msj lada perşembe günleride full çekmeye başlamıştık.Fazla mesai üçreti yoktur.Ancak ihtar çekip veya Alo 170 e şikayet ederseniz alabilirsiniz.Alo 170 işçi haklarını savunmakta ve şikayatinizle direk ilgilenmektedir.Bu arada ben mağaza sorumlusu olarak o denetlemelerde kaç defa tuvalet temizledim hatırlamıyorum çünkü öyle bir baskı ve mobinge maruz kalıyorsunuz ki , yaşayanlar bilir .Korkuyorsunuz artık .Yemek molası 1.5 saattir ama bunu kullanamaz mağaza sorumlusu artı personel çünkü vakit yok .Personeli erken çıakrtırsınız işi vardır hatta personele bölge müdürü gider fazla mesaileri söyleyin mağaza sorumlunuz versin der sonra size gelir niye erken gönderdin der.Maaş olarak bim in altındadır.Şok bildiğim kadarıyla skt konusunda daha rahat geri iade olduğu için personeli rahat o konuda .Allah yardımcınız olsun çok kötü mobing e maruz kaldım.

    YanıtlaSil
  8. iş görüşmesi için çagrıldım sonra form doldurttular evraklar hazırlandı gerekli imzaları attık 1 gün sonrası için iş başı dendi ama 2 gün oldu hala dönüş yok

    YanıtlaSil
  9. işe giriş evraklarını imzaladım 1 gün içinde iş başı dendi 2 gün oldu ama dönüş yok neden acaba

    YanıtlaSil
  10. iş görüşmesi için çagrıldım sonra form doldurttular evraklar hazırlandı gerekli imzaları attık 1 gün sonrası için ararlar dendi ama 5 gün oldu hala dönüş yok

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda