5.04.2014

Öğütler Market Çalışma Şartları/Maaşları



Öğütler Market,Ankara ilimizde hızla büyüyen yerel perakende zincirlerinden biridir.Firma hesaplı ve kaliteli ürünü son tüketiciye ulaştırmayı hedeflerken,aynı zamanda ülke istihdamına da olumlu manada katkı sağlamaktadır.

ÖĞÜTLER MARKET ÇALIŞMA ŞARTLARI

Öğütler Market'de günlük çalışma saati yasaların belirlediği şekilde 7,5 saattir.Çay ve yemek molanız bu saatlere dahil değildir.Molalarınız ile beraber mağazalarda geçireceğiniz,toplam süre 8,5 saati bulur.Haftada bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumunda,14+2 gün şeklinde yıllık izin kullanma hakkınız bulunmaktadır.

Personel her hafta değişen vardiyalar ile çalışır.Vardiyalar sabahçı ve akşamcı şeklinde olur.Vardiya düzenini ve haftalık izin düzeninden birim şefiniz sorumludur.

ÖĞÜTLER MARKET PERSONEL MAAŞLARI

Bir çok yerel perakendecide olduğu gibi Öğütler Markette de personel maaşları farklılık gösteriyor.Yerel perakendeciler personel konusunda biraz daha vefalı ve tutucudur diyebiliriz.Zira şirkette uzun yıllardır görev yapan,tezgahtarlar bu konuda biraz şanslıdır diyebiliriz.

Firmada tezgahtarlar yani Kasap-Şarküteri ve Manav haricinde kalan çalışanlar Kasiyer,Reyon Personeli vb... Asgari Ücret ile istihdam edilmektedir.Tezgahtar maaşları ise çalıştığı yıl ve iş tecrübesine göre Asgari Ücretin bazı durumlarda %50 üzerine çıkabilmektedir.

Tabi sadece maaş ile sınırlı değil ödemeler.Firma personel yemeğini  karşılıyor ve Prim sistemi ile satışa göre ödül veriyor.Her ay mağazalara hedef cirolar verilir bu hedef ciroların aşılması durumunda,her personel maaşına ek olarak prim almaya hak kazanır.

Kısaca özetlemek gerekirse Maaş + Yemek + Prim şeklinde bir tablo çıkmaktadır karşımıza.Mağaza yöneticilerinin çalışma saati ve maaşları personelden farklıdır.

17 yorum :

  1. hayır kesinlikle alakası yok şşahsen öğütlerde halen çalışıyorum günlük 10 saat çalışıyorsunuz ya sabah 8 de gelir akşam 6 da yada öğlen 12 de gelir akşam 10 da çıkarsınız işi sizi eğlendirir yemeği onlar verir güzeldir yemekleri Allah var yemek molası yarım saat ama kimse yarım saat doldu hadş kalkın demez 15 dakika gün içinde çay molası var bi 15 dk da havadan gitse yani bi insan ortalama 9 saat çalışıyor çalışın tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Servis var diye duydum doğru mudur ona göre yarın iş başvurusuna gidicem

    YanıtlaSil
  3. rezıl bı yer

    YanıtlaSil
  4. Tek kelimeyle mükemmel, çalışın, ben çok yerde çalıştım, keşke en başta burda başlasaydım.insanları yanlış yönlendirmeyin.girin kendiniz deneyin.ben öyle yaptım.girdim denedim.denemeden bilemezsiniz

    YanıtlaSil
  5. neyı mukemmel yemek denecek hıc bırsey yok hersey bozuk yıyemessın maas zaten kafalarına gore kural yok .gunluk personel degısır

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar market sektörü varsa ta ......

    YanıtlaSil
  7. ben Cengiz Göktaş , 2 yıldır burada çalısıyorum. gayet memnunum iş arayanlara tavsiye ederim.Allaha emanet olun..

    YanıtlaSil
  8. Şuan şartları neler acaba maaş yol v.b

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarda yer alan bilgiler 2018 yılı için güncellenmiş bilgilerdir.Firma yol ücreti vermiyor.

      Sil
  9. Ben yaklaşık 12SENE Çalıştım öğütleri dünya misali düşünün dünya hükmeden kim insan iyi olursanız yaşamda iyi olur kötğ olrsanız ki haliyle kötü olur patronları şahsi tanırım İyi lerdir gerçekten ama kötğ olan bizleriz çünki orayı yöneten bizleriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sigorta hemen başlıyor mu yoksa 1 aylık deneme süreci mı oluyor

      Sil
  10. Pazar günleri çalışılıyor mu?

    YanıtlaSil
  11. Maaşlar ayın kaçında yatar

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda