24.08.2014

Gürmar Çalışma Şartları/Maaşları



Gürmar Market,İzmir ilimizde hızla büyüyen yerel perakende zincirlerinden biridir.Firma hesaplı ve kaliteli ürünü son tüketiciye ulaştırmayı hedeflerken,aynı zamanda ülke istihdamına da olumlu manada katkı sağlamaktadır.

GÜRMAR MARKET ÇALIŞMA ŞARTLARI

Gürmar Market'de günlük çalışma saati yasaların belirlediği şekilde 7,5 saattir.Çay ve yemek molanız bu saatlere dahil değildir.Molalarınız ile beraber mağazalarda geçireceğiniz,toplam süre 8,5 saati bulur.Haftada bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumunda,14+2 gün şeklinde yıllık izin kullanma hakkınız bulunmaktadır.

Personel her hafta değişen vardiyalar ile çalışır.Vardiyalar sabahçı ve akşamcı şeklinde olur.Vardiya düzenini ve haftalık izin düzeninden birim şefiniz sorumludur.

GÜRMAR MARKET PERSONEL MAAŞLARI

Bir çok yerel perakendecide olduğu gibi Gürmar Markette de personel maaşları farklılık gösteriyor.Yerel perakendeciler personel konusunda biraz daha vefalı ve tutucudur diyebiliriz.Zira şirkette uzun yıllardır görev yapan,tezgahtarlar bu konuda biraz şanslıdır diyebiliriz.

Firmada tezgahtarlar yani Kasap-Şarküteri ve Manav haricinde kalan çalışanlar Kasiyer,Reyon Personeli vb... Asgari Ücret ile istihdam edilmektedir.Tezgahtar maaşları ise çalıştığı yıl ve iş tecrübesine göre Asgari Ücretin bazı durumlarda %40 üzerine çıkabilmektedir.

Tabi sadece maaş ile sınırlı değil ödemeler.Firma personel yemeğini  karşılıyor ve Prim sistemi ile satışa göre ödül veriyor.Her ay mağazalara hedef cirolar verilir bu hedef ciroların aşılması durumunda,her personel maaşına ek olarak prim almaya hak kazanır.

Kısaca özetlemek gerekirse Maaş + Yemek + Prim şeklinde bir tablo çıkmaktadır karşımıza.Mağaza yöneticilerinin çalışma saati ve maaşları personelden farklıdır.

19 yorum :

  1. Deneme tahtası olmak isteyenler için harika bir seçim.2 ay çalışırsın performansın düşük ayağına işten çıkarırlar.Buraya girecekseniz İşkur kapsamında girip kendinizi garantiye alın.Aksi takdirde işten çıkarılma ihtimaliniz yüksektir.

    YanıtlaSil
  2. Cok iyi bir şirket fakat mağaza müdürleri karektersiz her dedıgını yapmazsanız laf tanımazsanız yukarı farklı yansıtıp ekmegınızden eden karektersiz müdürler mevcut patronlar cok iyi mağazalarda dönen filmleri bilseler müdür bölge müdürü kalmaz herkes herkesin adamı olmuş

    YanıtlaSil
  3. her sektörde olduğu gibi ne yazıkki müdürlerin çoğunda Allah korkusu yok, dinsiz imansız, karektersiz, vicdan merhamet yoksunu ne kadar insan varsa hepsi müdür olmuş. Tabi bu tesadüf mü ? Hayır, patronların istediği karekterler zaten bunlar. Allah hepsinin belasını versin...

    YanıtlaSil
  4. Şok marketten cikip gurmara girmeyi dusunuyordum.hakkimda hayirlisi insallahh.

    YanıtlaSil
  5. Şoka girme sonra jdjsjshhsj

    YanıtlaSil
  6. 1,5 yıl calistim...uzak durun.ozellikle reyoncu olarak sakın girmeyin.reyonculara tuvalet temizlettiriyorlar.peynircilerin,kasapların ve manavların sictigi tuvaletleri reyonculara temizlettiriyorlar.ispiyonculuk ve yalakalik ozendiriliyor.yazabilecegim cok sey var ama Allaha havale ediyorum.egitimsiz cahil yöneticelere hiç deginmiyorum bile.

    YanıtlaSil
  7. Az önce iş görüşmesine çağırdılar 20 yaşındayım yeni askerden geldim fakat telefonda tecrübem olmadığı halde tecrübem var dedim kabul edilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük ihtimal işe alınacaksınız.Bu konuda sorun yaşamayacaksınız.Hayırlı olsun.

      Sil
  8. Sakâl sorunu olmasin sikinti degil

    YanıtlaSil
  9. Her girdigim mağazadan daha kötü deneyim elde ederek çıkıyorum

    YanıtlaSil
  10. Gürmarın hiç iyi bir yanı yok mu?😏

    YanıtlaSil
  11. Personele maaş hangi bankaya yatıyor?

    YanıtlaSil
  12. Yaş sınırı varmı 42yaşındayım 5yıldır a101de çalıştım

    YanıtlaSil
  13. Reyon manav kasiyer 2022 maaşları nedir bilen varsa yazabilir mi rica etsem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba iş bilğisine göre değişmekte uzman kasiyer 4600 manav şefi 4750 almakta

      Sil
  14. Yaş yüksek diye almadılar 48 hani yaş sınırı yoktu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba şuan binyelerinde 50 ve 55 yaşında çalışanları vardır deneyim ön planda tutmaktadırlar

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda