10.12.2014

Pınar Süt Mörş Çalışma Şartları/İş Başvurusu




Pınar perakendeciler için son derece önemli tedarikçiler arasın da yer almaktadır.Bunun en büyük sebebi ise piyasa da yıllardır koşulsuz ve şartsız bir şekil de,sağladığı müşteri memnuniyeti ve ürünlerinde ki,niteliğin hiç bozulmayıp aynı çizgi de devam etmesidir.Firma bu kadar köklü ve nitelik olduğu zaman doğal olarak,personel alımı da hayli çetrefilli oluyor.

Mörş elamnı Pınar da plasiyerden sonra gelen doğrudan mağaza da çalışan en alt kademe de,bulunan elamandır.Her ne kadar Pınar da çalışıyor olsa da,vaktinin neredeyse tamamını,üst yöneticileri tarafından belirlenmiş mağazalar da geçirir.Sabah mesaisi bu belirli mağazalar da başlar,akşam yine aynı şekil de bu mağazalar da biter.

Pınar da çalışan mörşlerin görevi diğerlerinden pek farklı değildir.Kısaca bu özetlememiz gerekirse.Gün için de size uğranması gerekilen mağazalar önceden haber verilir.Bu mağazalar genel de ürün sevkiyatının olduğu mağazalardır.Ve siz gelen ürünlerin kolilerinden çıkartıp raflarına dizersiniz.Sevkiyatın olmadığı mağazalara uğramanız durumun da ise,ürünlerin son kullanma tarihleri ve satışının devamlı olması için kontroller yapmanız istenir.İş ağır olmadığı için genel de bayanlar bu iş kolun da daha fazla ve aktif çalışmaktadır.

Maaş ve saat konusuna gelecek olursak 8 saat gibi gayet normal bir çalışma saatiniz vardır.Hafta bir gün izin ki,bu izin çoğunluk ile pazar günü verilmektedir.Yılınızı doldurmanız durumun da,yıllık izin hakkınız da vardır.Maaş asgari ücrettir.Buna ek olarak yol ve yemek parası alırsınız.

Pınar Süt İş Başvurusu İçin Tıklayınız

6 yorum :

  1. Nasıl basvuru yapabilirim

    YanıtlaSil
  2. Pınar'ın resmi internet sayfasından başvuru yapabilirsiniz.Ayrıca hangi ilde yaşıyorsanız,o ilde bulunan genel müdürlüklerden de başvuru yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Sut satışı yapmayı düşünüyorum günlük size 600 ile bin litre getirebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firmanın resmi telefon numarasını arayınız.

      Sil
  4. Daha önce süt ve süt ürünleri fabrikasında çalıştım sizinle çalışmaktan mutluluk duyarım

    YanıtlaSil
  5. Torna üzerine mesleğim ustalıkla diplomamı var 05435141422 tel ararsanız sevinirim

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda