22.12.2014

Uno Plasiyer Çalışma Şartları




Yine bir tedarikçi firma yine bir çalışma şartları incelemesi.Bu kez firmamız kendi alanın da oldukça nitelikli ve tanınmış olan UNO firması.Bu incelememiz daha çok ehliyeti olan,ve ürün dağıtımın da tecrübe edinmiş kişileri ilgilendiriyor.Çok zaman harcamadan çalışma şartlarına geçelim.

Diğer dağıtım firmaları gibi bu firmada da iş başı saati 06:30 olarak belirlenmiştir.Her gün koşulsuz şartsız servis evinize en yakın yerden sizi alarak,ana merkez depoya bırakmaktadır.Burada sizi hazır bekleyen kamyonetler ile ürün dağıtımına çıkılmaktadır.Saat 06:30 da iş başı yapmanıza karşın işiniz size bağlı olarak en geç 13:30 gibi bitmektedir.İş bitimin de tekrar arabalar merkez depoya dönüş yapmaktadır.Bu sürenin en sonun de siz isterseniz depoda servisi bekleyebilir,veya kendi imkanınız ile eve gidebilirsiniz.Firma hafta içi sürekli ürün dağıtımı/sevkiyatı yaptığı için haftalık izinler pazar günü verilmektedir.Ayrıca yılınızı doldurmanız durumun da yıllık izin hakkınızın olduğunu da söyleyelim.

Ücret konusuna gelecek olursak,maaşlar asgari ücrettir.Lakin bu sizi hemen tedirgin etmesin.Maaşınıza ek her ay düzenli bir şekil de multinet kartınıza,yaklaşık maaşınızın yarısı kadar bir ücret yatmaktadır.Bu kart ile geçerli iş yerlerinden alışveriş yapabilirsiniz.Bunun ile sınırlı değil tabi Uno da aynı zaman da prim sistemi uygulanmaktadır.Bu sistemden yüksek veya düşük ödemeler almak kesinlikle sizin elinizdedir.Çok ürün satıp,satışlarınızı sürekli beklenilenin üstün de tutmanız halin de,maaşınızın 2 veya 3 katı prim alabileceğinizin de altını çizelim.

4 yorum :

  1. primleriniz yüksek gelirse deymeyin keyfinize çalışması en rahat işlerden birisi bence yaklaşık 3 yıldır istanbul üsküdar bölgesin de plasiyer olarak çalışıyorum çok memnunum...

    YanıtlaSil
  2. Burada yazanlarin tamami yalandir yada yanlistir.Bence biraz arastirip yazin.

    YanıtlaSil
  3. Evet mükemmel bir şirket fakat bazı yöneticilerin mantıksız uygulamaları (işi bilmedikleri halde çünkü genelde farklı sektörlerden geliyorlar) arkadaşlar yönetici ya burunlarından kıl aldırmazlar koltuk sevdası var üstlerine yaranacaklar. Bu nedenlerle astlarının maaşlarını primlerini düşürmek için hedefler verir mantıksızca işle alakalı fikirler verir(bu arkadaşlar üstlerine yaranacaklar ya) ayrıca torpille gelen işi bilmeyen bu yöneticiler yüzünden onlarca kişi bu kurumda haksızca ekmeğinden olmuştur (herşeyi ben bilirim mantığı ee arkadaşlar yönetici canım) bu durumlardan acaba Ülker grubu ve ortağının bilgisi varmıdır.
    Önemli not:amacım kimseyi zan altında bırakmak değil bu arkadaşlar kendilerini bilir

    YanıtlaSil
  4. Cok duzensiz...

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda