15.04.2015

İstanbul'un En Ucuz Marketi





Yaklaşık bir yıl önce Ankara da bulunan marketleri fiyatlarına göre listeleyip,en ucuzunun hangisi olduğuna kısmen karar vermiştik.Böyle bir konu İstanbul için neden yok diye düşünüp,ahirin de İstanbul da bulunan bir kaç marketi fiyatlarına göre sıralamaya karar verdik.Okuyucularımızdan gelen yorumlar doğrultusun da,Ucuz olarak nitelendirilen marketler,konuya eklenecektir.

Migros,perakendenin öncü markası sayılabilecek firma,neredeyse marketlerin için de en pahalısı diyebiliriz.Şüphesiz ürünlerin fiyatları belirlenirken bir çok etken göz önün de bulunduruluyor olabilir,lakin gerçek şu ki Migros Pahalı bir market.


Carrefoursa,bundan bir kaç sene önce neredeyse en pahalı market olan firma,Sabancı'nın tamamını satınalması ile birlikte fiyatlarını revize ettiği görülmüştür.Fakat yine de pahalı marketler arasındadır.

Kiler,ismini verdiğimiz iki marketler kadar olmasa da pahalı sayılabilecek marketler arasındadır.

Uyum,ne çok pahalı ne de,çok ucuz bir markettir.Özellikle Makro Marketin bünyesine katıldığından beri,kampanyaları takip edilesidir.

Hakmar,orta halli vatandaşa hitap eden bir markettir.Zaman zaman kampanya ve indirimler ile fazlası ile cep dostu da olabiliyor.

Onur,bir üste ismini verdiğimiz firma ile neredeyse aynı fiyat etiketlerine sahiptir.Kampanyaları takip edilebilir.


Ankara da olduğu gibi İstanbul da yine karşımıza İstanbul'un En Ucuz Marketi olarak bir değil de 3 market çıkıyor.


BİM - ŞOK - A-101

Bu üç market neredeyse birbirinin aynısı,Lakin içlerin de en ucuz sayılabilecek ve en çok tercih edilen BİM olduğu için,İstanbul'un en ucuz marketi BİM'dir diyebiliriz.


3 yorum :

  1. BİM UCUZ AMA KALİTESİZ KALİTEYİ ALMAK İSTİYORSANIZ DA FİYATLARINA İTİRAZ ETMEYECEKSNİZ

    YanıtlaSil
  2. Evet bim giyatta ucuz olduğu kadar,kalite yönününden de ucuz sayılır.Lakin rekabet ortamının oluşması için Bim ve benzeri marketlerin olması şart...

    YanıtlaSil
  3. Bim ucuz kalitesiz ama farki çok belirgin gelmiyor

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda