15.05.2015

CarrefourSA Kiler'i Satın Aldı



Bir süredir kulisten öteye geçmeyen söylenti,bugün itibari ile son buldu.Carrefoursa Kiler'in %85 hissesini satın aldığını resmen duyurdu.Aslın da Kiler'in özellikle Ankara mağazaların da,bu haber neredeyse iki ayı aşkın bir süredir bekleniyordu.

Zira Kiler'in sürekli zarar ettiği ve mağazalarındaki iş seviyesinin azaldığından belliydi satılacağı.Aynı şekil de tedarikçi firmalar da ödeme alamadıklarından dolayı ürün vermek istemiyordu.

 CarrefourSA Kiler'in %85 hissesini 429 milyon 574 bin TL’ye satın aldı.Yakın zaman da İsmar Ve 1e1 marketleri de satın alarak hızlı büyümesini sürdüren firmanın şimdi hedefin de kim var merak konusu.

 Satıştan bir kare;

6 yorum :

  1. Rezalet bir firmaydı kiler,personeli bu kadar sömüren herhalde nadirdir. İnşallah carrfour personel için hayırlı olur.

    YanıtlaSil
  2. 14 yıldır kiler de çalışıyorum,açıkcası satılması benim açımdan süper oldu.En azından tazminatımı alıp çıkarım diye düşünüyorum.Ama şu an da bir ses seda yok aynı devam ediyoruz çalışmaya.Buradan kiler çalışanlarına sesleniyorum,bir gelişme olursa lütfen bir şekil de bunu paylaşın.

    YanıtlaSil
  3. bizde kiler çalışanıydık bizleri kabul etmediler kapı dışarı ettiler carfoursa oda yılbaşı gecesi şok yaşadık

    YanıtlaSil
  4. tazminat vermediler mi?

    YanıtlaSil
  5. Bizde kiler calisaniyiz hic sorulmadan bir mal gibi satildik

    YanıtlaSil
  6. mobingin kralını yapıyorlar carrefour yöneticileri kimse kalmadı zaten kilerden

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda