17.05.2015

Perakendeci Uygulama Hopi



Yeni alışveriş uygulaması Hopi, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Hopi kullanıcılara tercih, alışkanlık ve beklentilerine uygun ürün ve kampanya önerilerinde bulunarak kişisel ihtiyaçları, yaşam tarzları ve tercihlerine özel alışveriş seçenekleri sunuyor.  Hopi akıllı telefonlara ücretsiz olarak yüklenebiliyor, hem IOS hem de Android işletim sistemli cihazlarda kullanılabiliyor.
Hopi içindeki “Paracık” adlı ödül-puan sisteminin, alışverişe herkesin kazanacağı yeni bir dinamizm getirmesiyle perakende sektörünü dönüştürmesi bekleniyor. Müşteriler Hopi kampanyalarından kazandıkları “Paracık” ödüllerini, üye markalarda yapacakları alışverişlerde 2, 3, 5  hatta 10 kata varan değerlerle çarparak kullanabilecek.
Cem Boyner: Hopi, teknoloji ve inovasyonla hem müşteriye hem ekonomiye fayda sağlayacak
Boyner Grup CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Hopi’nin sadece Türkiye’de değil dünyada benzeri olmayan yeni bir icat olduğunun altını çizerek Hopi’yle müşterinin güçleneceğini söyledi. Boyner, “Hopi’yi perakende sektörünü kökten dönüştürecek, piyasayı canlandıracak yeni bir icat, yeni bir iş ve alışveriş modeli olarak görüyoruz” dedi.
Boyner, şöyle devam etti: “Hopi’nin özellikle ödül sistemi ‘Paracık’la daha da büyük bir değişim yaratacağını öngörüyoruz. Hopi müşterilere daha fazla bilgi, daha fazla seçenek ve Paracık sunarak onları güçlendiriyor. Boyner Grup mağazalarından alışveriş yapan 16 milyon müşterimizin yaklaşık 10 milyonunda akıllı telefon var. 3 yıl gibi kısa bir zamanda akıllı telefon kullanımının daha da artmasıyla 15 milyona yakın müşterimizi Hopi’li yapmak istiyoruz.”
Yazılımı, teknolojisi ve iş modeliyle bir ilk
Hopi Genel Müdürü Onur Erbay ise, Hopi’nin hem yazılımı hem tasarımı hem de iş modeliyle dünyada bir ilk olduğunu ve teknolojiyi de kullanarak müşteriyi heyecanlandıracak birçok yenilik sunacaklarını belirtti. Erbay, şu bilgileri verdi: “Hopi’nin arka planında çalışan önemli bir ‘CRM ve big data’  yazılımı var. Hopi, teknolojisiyle ‘big data’dan yararlanarak kampanyaları kişiselleştirerek müşteriler ve markalar için değer yaratıyor. Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini markaların binlerce teklifiyle en uygun şekilde eşleştiren bu yazılım herkese kazandırıyor. Böylece Hopi müşterileri kendi tercih ve alışkanlıklarına uygun en cazip kampanya ve teklifleri artık ceplerinden takip edip faydalanabilecekler. Markalar ise müşteriye uygun ürün ve teklifleri ulaştırarak verimliliklerini artıracaklar. Yıl sonuna kadar mobil ödeme, fotoğraf ile ürün arayabilme, ‘Benim Olsa’ listesi oluşturma ve sevdikleriyle paylaşabilme gibi pek çok yeniliği Hopi’ye adım adım entegre edeceğiz. Hopi yeni teknolojilerle ve farklı sürprizlerle kendini sürekli yenileyecek. Uygulamayı hem indirmek hem de kullanmak ücretsiz. İlk 1 yıl sonunda 5 milyona yakın Hopi kullanıcısı olacağını tahmin ediyoruz.”
Türkiye’nin en büyük markalar koalisyonu ve  işbirliği platformu

Hopi’yi indiren müşteriler, farklı sektörlerde Türkiye’nin lider markalarının sunacağı özel fırsatlardan yararlanabilecek. Üye markaların sayısının sürekli artacağı Hopi’de müşteriler ilk aşamada Altınbaş, Altınyıldız Classics, Avis, Banana Republic, Beymen, Beymen Club, Beymen Business, Bimeks, Boyner-YKM, BP, Budget, Divarese, Digiturk, Dry Center, Fabrika, Finspor, GAP, İDO, Joker, Kahve Dünyası, Marks&Spencer, Morhipo, MNG Kargo, Network, Opmar Optik, Migros, Port Vale, Que, Silk&Cashmere, Turkcell, Yargıcı gibi önemli markaların özel kampanya ve avantajları ile buluşacak.
Uygulamanın Tanıtım Reklamı

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda