17.05.2015

Perakendeciler Gelecek İçin Buluşuyor



Sürdürülebilir Perakende Konferansı'nın ikincisi 27 Mayıs 2015 tarihinde Park Bosphorus Hotel'de gerçekleştiriyor 

Perakende sektörü, 27 Mayıs 2015 tarihinde sürdürülebilir bir gelecek için bir araya gelecek."Sustainable Brands 2015 Istanbul" çatısı altında 2. kez gerçekleştirilecek olan "Sürdürülebilir Perakende Konferansı"nda, geleceğin ekonomisi için sürdürülebilir perakendenin yol haritası çizilecek.

 Sürdürülebilirlik Akademisi, perakende sektörünün tüm marka ve paydaşlarını, yeni ekonomik düzende küresel perakende dünyasının bir parçası olmalarını sağlayacak yol haritalarının belirlenmesi amacı ile Sürdürülebilir Perakende Platformu’nu oluşturdu. Platform, perakende sektörünün global marka hedefi ile sürdürülebilir bir büyüme gerçekleştirmek, geleceğin ekonomik düzenine hazırlanılmasını sağlamak, sektörde var olan veya ortaya çıkacak fırsat ve riskleri belirlemek, sürdürülebilir tüketim ve üretimin başarısını geliştirmek, en iyi sürdürülebilirlik uygulamalarının paylaşılmasını sağlamayı amaçlıyor. Günümüzde perakende sektöründeki en önemli gereklilik geleceğin ekonomik düzenine hazırlanarak sürdürülebilir iş modellerine geçişin hızlandırılmasıdır. 

Sürdürülebilir gelecek için yeni yol haritaları çizilecek 
Konferansta, yeni müşteri davranışları ve beklentileri, sürdürülebilir perakende yol haritaları, sürdürülebilir satış alanları yaratmak, değişen pazarlama ve iletişim modelleri, perakende ve inovasyon, tedarik zinciri yönetimi ve sürdürülebilir üretim konuları ile perakende markalarının sürdürülebilirlik stratejilerinin paylaşılacak. Kayıt ve Bilgi: 0212 274 25 16 sbi@surakademi.com http://sustainablebrandsistanbul.com/2015/tr/

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda