21.07.2015

Kipa Ve Deü İşbirliği



Perakende sektörüne ilgi duyan gençlere, hem konunun uzmanlarından eğitim alma hem de bu sektörde kariyer yapma fırsatı veren Perakende Yönetimi Programı’nın protokolü, DEÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yasemin Arbak ve Kipa Eğitim ve Geliştirme Müdürü Betül Yalçın Emlek tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan DEÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yasemin Arbak, “Bu programla, akademik dünya ve iş dünyasının iki önemli kuruluşu arasında güçlü bir işbirliği yaparak, öğrencilerimize yeni bir ufuk açıyoruz. Kipa ile başlayacağımız bu programa yoğun ilgi olacağını umuyorum” dedi. DEÜ İşletme Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gül Bayraktaroğlu da güçlü eğitimin yanı sıra bu programla öğrencilere yeni frsatlar sunmaktan son derece mutlu olduklarını belirtti.

İmza töreninde Kipa’nın sosyal sorumluluk önceliklerine değinen Kipa Kurumsal İlşkiler Direktörü Nazlan Ertan, “Kipa’nın en önemli sosyal sorumluluk hedeflerinden biri, gençler için fırsatlar yaratmak. Bu hedefe ulaşmanın yolu da eğitimden geçiyor. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi ile başlattığımız bu program, gençlere dinamik bir sektörde hem eğitim, hem de istihdam fırsatı verecek,” dedi.
Staj hakkı ve sertifika kazanma şansı
Dokuz Eylül Üniversitesi’ndeki tüm İşletme Fakültesi İşletme Bölümü 2. sınıf öğrencilerine açık olan Perakende Yönetimi Programı, müşteri davranışından  tedarik zinciri yönetimine ayrıntılı bir eğitim içerecek. Gençler aynı zamanda, Kipa Gençlik Atölyesi programı ile liderlik becerilerini de geliştirme fırsatı bulacaklar. Perakende Yönetimi Programı’nda Kipa’da staj yapma şansı elde edecek öğrenciler; programı başarıyla tamamladıklarında diplomalarının yanı sıra “Kipa Perakende Yönetimi” sertifikası da alacaklar. 

Başarı hedefleri arasında sadece iyi bir perakendeci değil, “iyi bir iş veren olmak” da yer alan Kipa’da yaklaşık 7,000 kişi çalışıyor. Çalışanların üçte birinin 27 yaşın altında olduğu Kipa, Yeni Mezun Gelişim Programıyla, lisans ve lisanüstü eğitimini tamamlayarak Kipa’ya katılanlara liderlik ve operasyonel eğitimlerden oluşan güçlü bir program da sunuyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda