7.07.2015

Watsons Çanakkale de



Her bütçeye uygun fiyatları, sınırsız ürün yelpazesi ve vazgeçilmez fırsat günlerinde; cilt bakımından vücut bakımına, saç bakımından aksesuara kadar yüzlerce çeşit ürünü müşterileriyle buluşturan Watsons, 17 Burda AVM’de açtığı ilk mağazasıyla Çanakkale’de yoğun ilgiyle karşılandı.
Her bütçeye uygun fiyatları, sınırsız ürün yelpazesi ve vazgeçilmez fırsat günlerinde; cilt bakımından vücut bakımına, saç bakımından aksesuara kadar yüzlerce çeşit ürünü müşterileriyle buluşturan Watsons, 17 Burda AVM’de açtığı ilk mağazasıyla Çanakkale’de yoğun ilgiyle karşılandı. Makyaj ve cilt bakımı konusunda uzman personeli ile haftanın her günü hizmet veren Watsons, 17 Burda ile tek bir noktada yüzlerce çeşit ürünü bir arada sunuyor ve alışverişi yorulmadan keyifli hale getiriyor. Türkiye’de 52 şehirde 180 mağazasıyla faaliyet gösteren Watsons, açacağı yeni mağazalarla, diğer şehirlerde de müşterileriyle buluşmaya devam edecek.

Makyaj ve cilt bakımı konusunda uzman personeli ile haftanın her günü hizmet veren Watsons, 17 Burda ile tek bir noktada yüzlerce çeşit ürünü bir arada sunuyor ve alışverişi yorulmadan keyifli hale getiriyor.
Türkiye’de 52 şehirde 180 mağazasıyla faaliyet gösteren Watsons, açacağı yeni mağazalarla, diğer şehirlerde de müşterileriyle buluşmaya devam edecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda