7.07.2015

Tamek Mörş Çalışma Şartları



Bir çok firmanın Mörş çalışma şartlarını ele aldık.Şu en en son inceleyeceğimiz firma ise Tamek İçecek firması.Tamek Mörş Çalışma Şartları Aşağıdaki gibidir.

Günlük çalışma saati her firma da olduğu gibi 8 saat olarak belirlenmiştir.Hafta da bir gün izin ki,bu izin genel de sevkiyat ve dağılım olmayan pazar günleri verilir.Bunun dışın da yılınızı doldurmanız durumun da yıllık izin hakkınız bulunmaktadır.

Firma da mesai saatleriniz haricin de fazla çalışmanız gerekmemektedir.Tabi ek mesai ücreti de almanız söz konusu değildir.Lakin resmi tatiller de çalışmanız durumun da,maaşınıza ek %100 zamlı bir günlük,çalışma ücreti üzerinden ücretini alırsınız.

Maaş konusuna gelecek olursak diğer firmalardan farklı bir tablo çıkmıyor karşımıza.Maaş,yol ücreti ve yemek ücreti şeklinde şartlar ile sınırlı kalmaktadır şartlar.
Asgari Ücret + Yemek Parası + Yol Parası

Yol parası adı altında verilen ücret personelin,mağazalar arasın da gidip-geldiği esna da harcadığı paranın karşılığıdır.Yemek parası ise,Multinet karta yatmaktadır.Bu kart ile alışveriş yapılabilmektedir.

Diğer firmaların Mörş çalışma şartlarını ve Mörş hakkın da daha fazla bilgi için Mörş Etiketine Tıklayınız.

1 yorum :

  1. Merhabalar ben daha önce markette çalıştım 1 sene falan ve mörs olarakta deneyimim var b ehliyetim var sizinle çalışmak isterim numaram: 05343144598

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda