11.08.2015

Yerel Marketler Size Yeter!


“Yerel marketler size yeter” mesajıyla bir araya gelen İstanbul PERDER üyesi yerel market zincirleri, Yerli Market tanıtım filmi ile sosyal medya üzerinde kamuoyu oluşturmaya başladı. Temel amacı ‘yerli’ olana sahip çıkılması, yerelliğin desteklenmesi olan Yerli Market projesi her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor

İlk uygulamaları İstanbul’da başlayan “Yerli Market” projesi, Türkiye genelindeki tüm yerel market zincirlerini aynı hedef altında toplamayı amaçlıyor. Bu proje kapsamında ulusal çerçevede “yerel”den kopmadan, “yerli” olana sahip çıkılması ve desteklenmesi hedefleniyor. Bu amaçla da projeyi destekleyici ve kamuoyu oluşturmaya yönelik Yerli Market tanıtım filmi oluşturularak sosyal medya üzerinden yayınlanmaya başlandı.

Bu tanıtım filmi sayesinde, temel amacı “yerli” olana sahip çıkılması, yerelliğin desteklenmesi olan Yerli Market projesi her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşacak. Geçen aylarda ellerinde “Yerel Marketler Bize Yeter” ve “Benim Seçimim Yerli Market” mesajlı konuşma baloncukları ile poz veren müşteriler, projeye sahip çıkarak her konuda projenin destekleyicisi olacaklarını ifade etmişlerdi. Yapılan tanıtım filmi ile de bu desteğin katlanarak çoğalması hedefleniyor.

En iyi 5 fotoğraf sürpriz hediyeler kazanacak 
PERDER’e üye “Yerli Market” proje logosunu taşıyan market zincirleri “Yerel marketler size yeter” mesajını tüm kamuoyuna duyurmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Her ayın ilk haftası 3 gün boyunca devam eden Yerli Market günlerinde bu ay da mağaza içi etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Market müşterilerinin, Yerli Market instagram hesabı üzerinde paylaşacakları fotoğraflar arasından Yerli Market jürisi tarafından seçilecek en iyi 5 fotoğraf sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda