2.10.2015

Hepsiburada Dünya Perakende Kongresi’nde



Hepsiburada.com’un her geçen gün yükselen başarı grafiği, Dünya Perakende Kongresi’nin (World Retail Congress) gündemine taşındı. Hepsiburada.com Pazarlama Grup Başkanı Özgür Doğan, perakende sektörünün nabzının tutulduğu Dünya Perakende Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Hepsiburada.com’un inovatif ve cesur kimliğiyle e-ticaretsektörüne liderlik yaptığını söyledi.
Perakende gündeminin belirlendiği Dünya Perakende Kongresi’nde (World Retail Congress), Hepsiburada.com’un çarpıcı başarısı katılımcılarla paylaşıldı. 8-10 Eylül tarihlerinde İtalya’nın başkenti Roma’da yapılan Dünya Perakende Kongresi’nde Hepsiburada.com Pazarlama Grup Başkanı Özgür Doğan da konuşmacı olarak yer aldı.
Özgür Doğan’ın kongre kapsamında katıldığı panelin konuşmacıları, cesur ve yaratıcı çalışmalara yoğunlaşan sunumlar yaptı. Katılımcıların ilgiyle takip ettiği panelde Özgür Doğan’ın yanı sıra; Shoes of Pray'in Kurucu Ortağı ve Kreatif Direktörü Jodie Fox, The Walt Disney Company'denDisney Tüketici Ürünleri Başkanvekili ve EMEA Lisanslama Satış MüdürüFrancesca Romana Gianesin, Bang & Olufsen'in Kreatif Direktörü Johannes Torpe yer aldı.

Konuşmasında hepsiburada.com’un Avrupa'nın en hızlı büyüyen 5 e-ticaret şirketinden biri olduğunu vurgulayan Doğan, hepsiburada.com’un ayrıca net 1 milyar TL’lik cirosu ile Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika (EEMEA) ve Rusya’yı kapsayan bölgede en büyük e-ticaret şirketi konumunda olduğunu belirtti.
2015'te 9’uncusu düzenlenen “Dünya Perakende Kongresi”, “Bugünden Yarına Dünya Perakende Dönüşümü” temasıyla yapıldı. Üç gün süren kongrede, 100’ün üzerinde sunum dünyanın farklı ülkelerinden gelen seçkin katılımcılarla paylaşıldı.

Ender Öztürk

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda