9.10.2015

Sarelle Mörş Çalışma Şartları



Geçmiş dönemler de farklı firmaların Mörş Çalışma Şartlarını inceledik.Zaman buldukça sizler için birinci ağızdan,nitelikli firmaların şartlarını da öğrenmeye devam ediyoruz.Bunlardan en sonuncusu Sarelle Firması oldu.Firma Mörş olarak çalışanı kendi bünyesin de istihdam etmektedir.Dolayısıyla şartları diğerlerine göre birkaç basamak daha iyidir.
Sarella Mörş Çalışma Şartları

Günlük çalışma 8 saat çalışma süresi vardır.Hafta da bir gün izin ki,genel de bu izin her daim Pazar günleri verilmektedir.Ve yılınızı doldurmanız durumun da,yıllık izin kullanma hakkına sahip olursunuz.

Firma da fazla çalışmanız söz konusu olmayacağı için,resmi tatiller dışın da herhangi bir mesai ödemesi yoktur.Ayrıca Sarella bünyesinde bulunduğunuzdan dolayı,diğer Ajans'a bağlı Mörşler gibi birden fazla üsün ile,ilgilenmeniz gerekmez.Zira sadece Sarelle'ye ait ürünlerin kontrolünü sağlamamanız gerekmektedir.

Ücret konusuna gelecek olursak,Sarelle Asgari ücretin %10 kadar üstün de bir ücret vermektedir.Yol parası ve yemek parası da yine firmaya aittir.Bunun dışın da prim ödemesi de yapılmaktadır.Zira size verilen sipariş kotasını aşmanız durumun da,maaşınızın yaklaşık yarısı kadar da prim almaya hak kazanırsınız.

2 yorum :

  1. Merhaba Ben Özlem inanç magazacılık sektöründe toplam 5yıl deneyim sahibiyim 2 yıl magaza müdür yardımcısı 4 yil magaza müdürlüğü yaptim ben istanbul anadolu yakasindayim boyle guzel koklu bir sirkette calismaktan onur duyarım

    YanıtlaSil
  2. 5 yıl market sektöründe calistim magazinısda calismak istiyorum acil ıs ariyorum

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda