30.10.2015

Tommy Hilfiger’den Büyük Yenilik



Tommy Hilfiger dünya çapındaki seçkin “Tommy Hilfiger” mağazalarında ve toptan satış ortaklarında sunulan yeni bir uygulama sayesinde tüketicilerin 2015 Sonbahar Hilfiger Collection defilesini çığır açan üç boyutlu, 360 derece sanal gerçeklik deneyimiyle izlemeye davet edileceği duyurdu. 20 Ekim günü Tommy Hilfiger New York, 5th Avenue mağazasında lanse edilen teknoloji, bundan sonra Londra, Paris, Milano, Amsterdam, Düsseldorf, Floransa, Zürih ve Moskova gibi şehirlerde sunulacak.
Müşteriler bir Samsung GearVR cihaz kullanarak 16 Şubat gününde Manhattan’daki Park Avenue Armory’de düzenlenen 2015 Sonbahar Hilfiger Collection defilesinin en ön sırasında oturuyormuş hissi veren sanal bir deneyim yaşayacak. Sanal gerçeklik deneyimiyle kullanıcılara sadece podyumun mükemmel görünümü değil aynı zamanda normalde defilenin yapımcıları haricinde kimsenin erişemediği kulis görüntüleri de sunulacak. Mağazalardaki sanal gerçeklik uygulaması, 2015 Sonbahar defilesinin Amerikan futbolu temasında dekore edilmiş ayrı bir bölümünde konumlandırılacak. Bu bölümde yer alacak Hilfiger Collection tasarımları da müşteriler tarafından anında satın alınabilecek.

Tommy Hilfiger bu yenilikçi uygulama hakkında “Sanal gerçeklik aracılığıyla benzersiz defilemizi mağaza ortamına taşıyabiliyoruz. Tüketiciler defilenin muhteşem podyumunda müzik eşliğinde çok özel kulis anlarına da göz atarak kıyafetleri hareket halinde görecek, gerçek defile ortamındaymış gibi hissedecek. Geleneksel alışveriş deneyimini son derece ilginç ve yenilikçi bir seviyeye çıkarıyoruz.” diye konuştu.

“Tüketici beklentilerinin ötesine geçme, onlara ilham verme ve mümkün olduğunu hayal edemedikleri alışveriş deneyimleri yaşatma vizyonuyla hareket ediyoruz,” diyen Tommy Hilfiger CEO’su Daniel Grieder şunları ekledi; “Çığır açan sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde müşterilerimizi en ön sıradan Hilfiger Collection defilesini izlemeye davet ediyoruz. Sanal gerçeklikten yararlanarak kendi dünyamızın farklı bir yanına kapıl açarak perakende mağazamızdaki tüketicileri her sezon en büyük etkinliklerimizden biriyle buluşturuyoruz.”

Mağazalarda sanal gerçeklik deneyiminin sunulması, Tommy Hilfiger’ın alışveriş deneyimini dijital inovasyonlar yoluyla ileriye taşıma hedefinin bir yansıması; yenilikçi teknolojilerin perakende satış mekanlarına entegre edilmesiyle geleneksel mağazalar evrilirken sosyal etkileşim fırsatları da artıyor. Konsept, 360 derece 3D sanal gerçeklik deneyimleri geliştiren WeMakeVR ile birlikte yaratıldı. Defile çekimleri özel bir WeMakeVR-Falcon kamerayla yapıldı.

WeMakeVR’ın Kurucusu ve CEO’su Avinash Changa, “Özel sanal gerçeklik kameralarımızla Tommy Hilfiger’ın 2015 Sonbahar Hilfiger Collection defilesine yaratıcı yaklaşımının buluşması sonucu VIP konuklarımızın beklentilerini aşan bir deneyim yaşatıldı. İnanılmaz kamera arkası görüntüler yakalayabiliyor, modeller podyuma adım atmadan yanlarında durabiliyor ve defile sonrasında sahne arkasında olmanın heyecanını hissedebiliyorlar,” diyerek görüşlerini ifade etti.

Hilfiger Collection sanal gerçeklik deneyimi, Tommy Hilfiger’ın Londra (Brompton Road ve Regent Street); Amsterdam (P.C. Hooftstraat); Düsseldorf (Schadowstrasse); Milano (Piazza Guglielmo Oberdan); Floransa (Piazza degli Antinori); Zürih (Bahnhofstrasse); Paris (Boulevard des Capucines ve Champs-Elysees) ve Moskova (Kuznetsky Most) mağazalarında sunulacak. Konsept ayrıca Londra’nın ikonik çok katlı mağazası Selfridges’da toptan satış için de yaratılacak.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda