11.12.2015

Ankara'nın Dişi Avm'si Oran da



Başkent Ankara’nın en özel bölgesi Oran’a canlılık getiren One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi, özellikle kadın ve çocuklara hitap eden zengin marka karması ile kısa sürede Ankara’nın “dişi” alışveriş merkezi olarak tanınmaya başladı. İTO Yatırım tarafından hayata geçirilen ‘Başkent’in zirvesi’ One Tower Kule Konut projesinin hemen altında yer alan One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Genel Müdürü Ferhat Bank, alışveriş merkezinin ‘sıcak ve samimi’ kurgusunu zengin marka karmasıyla bütünleştirdiklerini belirtti.
Başkent’teki AVM anlayışına ‘level’ atlatmak istediklerini belirten Bank, “One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde ziyaretçilerin yalnızca alışveriş yapması değil, sosyalleşebilmelerini de arzu ediyoruz. Bu kapsamda da her yaş grubunun kaliteli zaman geçirebileceği, eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak, zengin marka karmasıyla da aranan her şeyin bir arada bulunabileceği bir yaşam merkezi kurguladık” dedi.

Ferhat Bank, 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin seçkin mağazalarıyla herkese hitap ettiğini, ancak kadın ve çocuklara pozitif ayrıcalık tanıdıklarının altını çizerek, şunları söyledi: 

“Bölgenin ihtiyaç duyduğu alışveriş ve yaşam merkezi eksiğini giderecek One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’de özellikle alışverişe daha fazla zaman ayıran kadınlar ve çocukların sevdiği çok sayıda marka yer alıyor. Giyim, ayakkabı ve aksesuar mağazalarının yanı sıra geniş bir ev tekstili, kozmetik, çocuk giyim ve oyuncak yelpazemiz bulunuyor. Bu özellikleri sayesinde Oran, hatta tüm Ankara, One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile ‘dişi’ AVM konseptiyle tanıştı. İddia ediyoruz, özellikle kadınların en sevdiği AVM, One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi olacak. Bu ayın sonuna kadar mağazaların yüzde 90’ı hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca ziyaretçilerimiz eğlenceli sürprizler ve farklı etkinliklerle de One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin farkını yaşayacak.”

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda