11.12.2015

Aradığınız Tesettür Giyim Modelleri Bu Sitede


Aradığınız Tesettür Giyim Modelleri Bu Sitede… 


 Her daim şık olmak her bayanın hakkı. Bu düşünce ile yola çıkan Sefamerve, tesettürlü bayanlar için sefamerve.com web sitesini sunuyor. Spor giyimden, tesettür giyime, eşarplardan, şallara, bebek ve çocuk giyiminden aksesuarlara kadar aradığınız tüm ürünlere kolayca ulaşabileceğiniz web sitesinde, ünlü moda tasarımcılarının özel tasarımlarına da ulaşmanız mümkün. Bunun için sadece sitenin sağ üst kısmında yer alan “Üye Ol” butonuna tıklayarak üye olmanız yeterli.

Üye olduktan sonra hızlı alışveriş yapabileceğiniz gibi Sefamerve’nin müşterileri için sunmuş olduğu ayrıcalıklardan da faydalanabilirsiniz. Ayrıca farklı günlerde düzenlediği kampanyalardan an be an haberdar olabilirsiniz. Tesettür giyim modasının öncülerinden olan Sefamerve, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini ilke edinerek yola çıkmıştır. Bu sebeple, siparişten ürün teslimatına kadar müşterilerini asla yalnız bırakmıyor. Bununla birlikte iade ve değişim durumunda da sefamerve.com web sitesinde bulunan “Yardım ve Destek” bölümünden Sefamerve ile irtibata geçebilirsiniz. Ayrıca sefamerve’nin sizler için sunmuş olduğu “Canlı Destek Hattı”nı kullanarak birebir irtibata geçebilir ve sorununuzun çok daha hızlı çözülmesini sağlayabilirsiniz. “Canlı Destek Hattı”nda sizlere yardımcı olmak için bekleyen deneyimli müşteri hizmetleri ekibi yer alıyor.

 İlk bakışta tüm ürünleri muhteşem görsellerle müşterilerine sunan web sitesinde sağ tarafta konumlandırılmış olan “Kategoriler” kısmından tüm ürünlere, bu ürünlerin farklı renk ve bedenlerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca yine ana sayfada yer alan “Arama Barı”nı kullanarak direk olarak hedef ürünü arayabilir ve vakit kaybetmeden görüntüleyebilirsiniz. Arama Barı’nı kullanarak pantolon, ferace modelleri, tunik modelleri, şallar ve en yeni abiyeler gibi aradığınız herhangi bir ürünün tüm renkleri ve bedenleri görselleri ile birlikte listelenir. Bu sayede aradığınız ürünün farklı renklerini görüntüleyebilir ve seçiminizi çok daha kolay yapabilirsiniz. Tesettürlü bayanlar, artık şık olmak bir tık uzağınızda. Kategoriler arasında yapacağınız gezintiler ile kendi kombinlerinizi yaratabileceğiniz gibi, dilerseniz sizler için özel olarak tasarlanmış kombinlerden de faydalanabilirsiniz.

Müşterilerine, her mevsime ve her şarta göre özel kombin önerileri sunan Sefamerve, farklı günlerde müşterilerine “her siparişe şal bedava” gibi özel kampanyalar da sunuyor. Web sitesine üye olduğunuz taktirde bu kampanyalardan e-mail yolu ile haberdar olabilir ve faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte Sefamerve, Android ve iOS uygulamaları ile oturduğunuz yerden alışveriş yapma rahatlığını cebinize taşıyor. Uygulamaları tamamen ücretsiz olarak mobil cihazlarınıza yükleyerek dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zaman alışveriş yapma rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda