5.01.2016

Tesco-Kipa Hisselerin de Düşüş


Tesco Kipa bazı mağazalarının devri için Beğendik ile yürüttüğü görüşmelerin anlaşılamadan sona erdiğini açıkladı. Tesco Kipa ile Beğendik anlaşması tamamlanamamasıyla Kipa hisseleri güne sert düşüşle başladı.



Tesco Kipa, bazı mağazalarının devri için perakende zinciri Beğendik/Real ile yürüttüğü görüşmelerin anlaşma sağlanamadan sona erdiğini açıkladı.
TÜRKİYE’DEKİ VARLIĞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
Kipa’dan yapılan açıklamada, Kipa CEO’su Bill O’Neill, “Bu tür görüşmelerin anlaşma sağlanamadan sona ermesi olasılığı her zaman vardır” dedi. O’Neill, önümüzdeki dönemde şirketin stratejik planları çerçevesinde Türkiye’deki kârlılıklarını ve rekabet güçlerini artırmaya odaklanacaklarını söyledi.
HİSSELER SERT DÜŞTÜ
Açıklamanın ardından Tesco Kipa hisseleri haftanın ilk işlem gününe yüzde 5 düşüşle başladı. Açılış sonrası hisseler yüzde 5,07 oranında düşüşle 2,06 TL’de işlem görüyor.


10 yorum :

  1. Size ne dedim anlaşma olmuyacak demedimmi içeriden duyum aldım.Diye siz hala anlaşma anlaşma diye haber yapıp sundunuz bize noldu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet demiştiniz,hangi taraftan duyum aldınız bilmiyoruz lakin tebrik ederiz.

      Şahsen biz,iki taraftan da aldığımız rica maillerinden sonra bu konu çok derin haber yapmayı bırakmıştık.Nihayetin de bir yıl süren görüşmeler netlik kazandı ve taraflar anlaşamadı.

      Sil
  2. Beğendik'in canı sağolsun.Her işte hayır vardır.Beğendik'in kendi markasını yaratma gücü var.İnşallah Türkiye'nin zirvesine doğru gidişat devam eder.

    YanıtlaSil
  3. Vaybe Sanirim Begendik ve Kipa cephelerinden yoneticiler de bu siteyi takip edip haberlere yorum yapiyor.Sevgili idreciler anlasma sona erdiyse,artik su calisanlarinizin maas ve sosyal haklarina da bir el atsaniz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiği bilmemde kipanınki okadar kötü değil.

      Sil
  4. Bence Beğendik Kipayı aldı.Hatta bir kaç aya kalmaz açıklanır.Bugün bir beğendik mağazasının müdürü ile konuştum,aldık gibisinden yorum yaptı.Ee dedim Kipanın ceo su görüşmeler bitti dedi dedim,yok kesin aldık dedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koskoca ceo açıklama yapacak anlaşma bittiğine dair sonra şirket devrettiğini açıklayacak.Sence Ceo bunları göze alarak bu açıklamayı yaparmı ?

      Sil
  5. Migros ile yeni bir görüşme olabilir arkadaşlar bilginize.

    YanıtlaSil
  6. http://www.evrensel.net/haber/273608/kipada-yasanan-isten-cikarmalara-tez-koop-isten-tepki

    Haber yaparmısınız.İşçi çıkarmalara başlandı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ciddi bir konu.Sitemiz de bu konu hakkın da bir haber yayımlayacağız.Kipa çalışanlarının,en kısa süre tekrar refaha kavuşması dileği ile.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda