5.02.2016

Mado Çalışma Şartları



Mado daha çok Kahramanmaraş ilimize mahsus olan dondurma satışıyla ünlenmiş olsa da,günümüz de farklı tatları da müşterilerine sunmaktadır.Merkezi Kahramanmaraş ilimiz de olmasına karşın,Mado Ülkemizin onlarca ilince satış mağazaları ile,müşterilerine hizmet vermektedir.Mado'nun Çalışma Şartlarını,yazımızın devamın da bulabilirsiniz.
Mado da günlük çalışma süresi yasalar da yer aldığı gibi 8 saat olarak belirlenmiştir.Hafta da bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 şeklin de yıllık izin hakkınız bulunmaktadır.Haftalık izinler hafta sonu işler yoğun olduğundan ötürü,hafta içi kullandırılır.

Zaman zaman fazla çalışmanız söz konusu olabilir,bu fazla çalışmalar için personel denkleştirme formu doldurarak,erken çıkış veya geç giriş yapar.Resmi tatiller haricin de mesai ödemesi yapılmamaktadır.Ayrıca personel iki vardiya şeklin de çalıştırılmaktadır,sabahçı personel vardiya bitimin de kendi imkanı ile eve giderken,akşam vardiyasına gelen personel iş çıkışın da servis imkanı ile eve gitmektedir.

Ücret konusuna gelecek son derece farklı maaşlar karşımıza çıkmaktadır.Zira Mado tecrübesiz her personeli,asgari ücret ile işe almaktadır.Personel yemeği firma tarafından karşılanmaktadır.

1-Cafe Personeli 
2-Mutfak Şefi
3-Tezgahtar / Garson 
4-Dondurmacı
5-Pastacı 
6-Şube Müdürü 
7-Misafir Karşılama Hostesi
8-Aşçı  
9-Bölge Yöneticisi 
10-Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Yukarıda sıraladığımız çalışma kategorilerinden Cafe personeli,Dondurmacı ve Çay/Temizlik Personeli genel de asgari ücret ile istihdam edilmektedir.Diğer çalışan grubundaki maaşlar ise,personelin tecrübesi,çalışma yılı ve ilk işe girişteki maaş pazarlığına göre değişiklik göstermektedir.

9 yorum :

  1. Calisma saatleri yanlis 10 saatin altinda calistiran mado yoktur.

    YanıtlaSil
  2. Çalışma saatleri 11 saat + garsonlar tectubeli olsun olmasin sef garson konumunda değilse + yaşi gençse asgari ücretle baslatiliyor

    YanıtlaSil
  3. Çalışma saati 11saat.garson maasi 1000lira.

    YanıtlaSil
  4. erkeklerde sakal kesme şartı var mı

    YanıtlaSil
  5. kayseri forum madoda günlük 11 saat calişiyorum bu 8 saat yazip resmide oyle gözükmeye calisan adamin eli kalem tutmaz olsun yedikleri zehir Allah beter etsin

    YanıtlaSil
  6. 18 yaş sınırı var mı acaba? part time çalışmak için minimum kaç yaşında olmam gerekir?

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda