6.03.2016

Altunbilekler Büyümeye Devam Ediyor



Ankara’da 77 mağazası bulunan Altunbilekler;  güçlü operasyonel yapısıyla ve hızlı organizasyon becerisiyle Ankara’nın farklı lokasyonlarında, mart ayı sonuna kadar dört haftada dört yeni mağazasının daha açılışını gerçekleştirerek mağaza sayısını 81’e yükseltecek.

Geçtiğimiz cuma günü (4 Mart) açılan ve 78’inci şube olan Türkkonut mağazasıyla, semt sakinleriyle ilk kez buluşmanın heyecanını yaşayan Altunbilekler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, Türkkonut semti sakinlerinin yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek: “Müşterilerimize hep daha iyisini sunmak, sürekli kendimizi geliştirmek, müşterilerimize keyifli alışveriş yapabilmelerini sağlayacak mağazalarla hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını da yeni açtığımız mağazalarımıza, müşterilerimizin gösterdiği yoğun ilgi ile alıyoruz. Bu ay içerisinde Ankara’nın farklı noktalarında 3 yeni mağazamızı daha çok değerli müşterilerimizin beğenisine sunacağız. Türkkonut sakinlerine tekrar teşekkür ederken, 11 Mart’ta Eryaman’da yeni açacağımız mağazamıza da müşterilerimizi bekliyoruz.” dedi.

Mart ayındaki mağaza açılışlarını; 18 Mart’ta Batıkent’te, 25 Mart’ta Gölbaşı’nda gerçekleştirerek  tamamlayacak olan Altunbilekler,  perakende sektöründeki operasyonel gücünü bir kez daha göstererek, ülke ve kent ekonomisine katma değer yaratmaya devam ediyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda