11.04.2016

Minik Kasparov'lar One Tower AVM'de



One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Doğa Okulları ve Türkiye Satranç Federasyonu’nun işbirliğinde düzenlenen “Dünya Çocukları İçin Barış ve Mutluluk Satranç Turnuvası”na ev sahipliği yaptı.
Turnuva, 9 yaş altı ve 10-12 yaş arası olmak üzere 2 kategoride düzenlenirken, 300’ü aşkın minik, satranç sporunda hünerlerini gösterdi.

Kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda 9 yaş altı kategorisinde Salih Çağrı Çevik, 10-12 yaş kategorisinde ise Mehmet Buğra Fırat şampiyon oldu. Turnuva şampiyonları tam altın ve Oran Doğu Okulları’ndan yüzde 50 indirim ödülü kazandı.

Turnuvada 9 yaş altı kategorisinde Çınar Elveren, 10-12 yaş kategorisinde ise İsmail Said Çakır, ikincilik ödülü olan yarım altın ve Oran Doğa Okulları’ndan yüzde 35 indirim kazanırken, üçüncüler ise çeyrek altın ve Oran Doğa Okulları’ndan yüzde 25 indirim kazanan Eray Kılıç ve Burak Türkan oldu.
Yarışmada ilk 10’a giren diğer sporculara ise satranç takımı ve One Tower Arkadaş Kitabevi’nden ‘Leonardo’nun Defterleri’ kitabı hediye edildi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda