22.06.2016

Puma'dan Resmi Açıklama



Sponsor olduğu takımların formaları sık sık yırtılınca Puma’dan konuyla ilgili bir açıklama geldi. Konuyla ilgili olarak Hürriyet’in sorularını yanıtlayan Puma yetkilileri, "Hatalı materyaller çok az sayıda forma üretiminde kullanılmıştır. Türkiye’deki üretimin kalitesinden çok memnunuz. Ayrıca Türkiye’de üretime devam edeceğiz." dedi


Puma’nın sadece İsviçre’nin değil aynı zamanda Avusturya, Çek Cumhuriyeti, İtalya ve Slovakya’nın da sponsorluğunu üstlendiği belirtilen açıklamada, şunlara yer verildi:

“Turnuvaya katılan 24 takımın 5’ine teknik sponsorluk yapıyoruz. Bu formaların hepsi Türkiye’de üretiliyor. İngiltere ve Slovakya arasında oynanan maçta da Slovak oyuncular Türkiye’de üretilen Puma ürünleri kullandı. Bu maçlarda hiç bir sorun yaşanmadı.

İsviçre maçındaki ürünler çok az sayıda hatalı materyal kullanılan formalardı. Konuyla ilgili teknik analizlerimizi yaptık. Hatalı ürünler tespit edildi. Biz Türkiye’deki üretimden son derece memnunuz. Bundan sonraki süreçte de üretime devam edeceğiz. Tüm bu takımlar milli maçlarında Puma ACTV Thermo-R teknolojili formaları giymekteler. Tüm federasyonlar bugüne kadar hiç bir problem ile karşılaşmadıklarını formaların kalitesinden, kullanımından ve dizaynından çok memnun olduklarını açıklamıştır.”

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda