15.10.2016

Beğendik İki Mağazasını Sattı mı?



Nisan ayın da beklenmedik bir şekil de,iflas erteme isteyip Kayyum denetimi ile işletilen Beğendik grubu yakın bir zaman da,sahibi olduğu Real hipermatkerlerin bir çoğunu kapıtmış veya devretmişti.Herkes Beğendik tabelası ile işletilen mağazaların ne olacağını merak ederken kulisler de dolaşan bir haber,bu merakı bir nebze olsun giderdi.
Beğendik grubuna ait Ankara'nın Eryaman ve Sincan ilçelerin de bulunan yaşam konseptine sahip Gölde Kent ve Bahçen mağazalarının bu ay için de,Ankara da faaliyet gösteren Çağdaş marketler zincirine devretmesi söz konusu.Zira bize gelen bilgiye göre devir işlemleri başlamış durum da.Nitekim diğer bir söylenti ise,devir edilmemesi durumun da bu iki mağazanın kapatılması olasılıklar arasın da yer alıyor.

15 yorum :

  1. Diğer mağazalardan haber var mı ? Başka mağazalar devir edilecek mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı mağazaların kapatılacağı söyleniyor,lakin net bir tarih yok.

      Sil
  2. Bir perakende devi adım adım iflasa gidiyor ama burda durulması gereken nokta şu: bu şirket nasıl kısa sürede bu hale geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışanlar bu sorunun cevabını çok iyi bilir.

      Sil
  3. Patrondan cok patroncunun oldugu isletmeler daima batmaya mahkumdur.Mehmet Begendik iyi bir adamdir lakin emrin de,sirketi isleten adamlarin cogu kani bes para etmez,sirketci gorunup sirketi somuren adamlardir.Simdi bir bir bu adamlari gondermeye basladilar ama cok gec kaldilar.

    YanıtlaSil
  4. Perakende sektörü çok değişti bence sadece iyi mağaza yetmiyor. İyi fiyat çeşitli ürünler iyi bir pazarlama çalışması ve iyi bir insan kaynakları gerekiyor. Şimdi sorum şu bunların hangisi beğendik te kaldı. Çalışanlar ilgisiz fiyatlar hep yüksek istediğiniz urunude bulamiyorsunuz. O zaman müşteri niye sizi tercih etsin. Maalesef beğendik için işler hiç iyiye gitmiyor gozuken o

    YanıtlaSil
  5. Bu adamlar daha geçen sene Kipayı alıyoruz diye haberler yapanlar değil mi? Nasıl oldu da bir yıl için de bu hallere düştüler anlamıyorum. Kusura bakmasınlar ama hiç samimi değiller personelin hakkını yerlerse sonları bu olur.

    YanıtlaSil
  6. çağdaş market bahsi geçen iki mağazayı satın aldı.bu saatten sonra beğendik ankara da pek bir şey yapamaz bence. bir çok firma hala ürün vermiyor, çünkü geçmiş borçlar hala duruyor yeni eklenen borçlar da cabası...

    YanıtlaSil
  7. Çağdaş in iki mağazayi alması kesin mi

    YanıtlaSil
  8. başka mağazaların satışı ya da devri konusunda haber var mı ?
    durumlar iyi değil galiba

    YanıtlaSil
  9. kocatepe mağazası ne durumda şu an kapanacak mı orası da

    YanıtlaSil
  10. Diger mağazalar ve Kocatepe ile ilgili bir haber yok henüz.

    YanıtlaSil
  11. Yılların beğendiği Allah yardımcıları olsun çok kişi ekmek yemiş ve çok kişiye hizmet etmiş. Ekonomi durumumuz düzelirde vatndaşlarımızın sıkıntıları gider. Avrupadan ve dünyandan soyutlandıkça dünya dayanlız kalırsak dolar ve Euro rekor kırmaya devam edecek gibi

    YanıtlaSil
  12. Yillarca calisanlarini sömürdügünü duymayan yoktur. Kraldan cok kralci yöneticilerin calisanlarin hakkindan calarak cebine para doldurduklarini da biliyoruz.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda