13.05.2017

Migros İş Başvurusu 2021



Migros şüphesiz ülkemiz de hizmetini devam ettiren en büyük perakende zinciridir.Bünyesinde irili,ufaklı bir çok şirket barındırmaktadır.Ülke sınırları dışında da,satış mağazaları olan Migros'un Ülke sınırları içindeyse,her ilimiz de birkaç tane mağazası var diyebiliriz.Bu sebeple Migros istihdam açısından hayli kişiye olanak sağlamaktadır.

MİGROS İŞ BAŞVURUSU

Migros'a bir kaç farklı şekil de iş başvurusu yapabilirsiniz.Bunları aşağıda sıralayacağız.Her başvuru için geri dönüş zamanları farklılık gösterebilmektedir.
İnternet Üzerinden Başvuru: İnternet üzerinden kariyer ve eleman ilanı sitelerinden başvuru yapabileceğiniz gibi,Migros'un kurumsal internet sitesi olan migros.com.tr üzerinden de başvuru yapabilirsiniz.Ortalama 5 gün için de geri dönüş yapılmaktadır.

Mağazadan Başvuru: Herhangi bir Migros mağazasından,başvurunuzu rahatlıkla yapabilirsiniz.Bu oldukça kolay bir işlemdir.Ortalama 5 gün için de geri dönüş yapmaktadırlar.

Genel Merkezden Başvuru: Yaşadığını şehir de Migros'un lojistik bir binası mutlaka vardır.Bu yerlere Genel Merkez deniz.Genel Merkezlerden de rahatlıkla başvuru yapabilirsiniz.Zira geri dönüş süresi en kısa olan başvuru budur.Ortalama 2 gün için de sizi arayabilirler.

Ankara dan bu başvurularınızı Ankamall da bulunan Migros'un depo girişin de yer alan,İnsan Kaynakları biriminden yapabilirsiniz.

İstanbul da yaşayanlar ise,Nispetiye caddesi 4. Levent Beşiktaş da bulunan Genel Müdürlükten yapabilirler.


MİGROS İŞE ALIMDA İSTENİLEN EVRAKLAR

İş başı yapmadan önce insan kaynaklarının sizden istediği evraklar,bir çok firmanın işe alımın da istediği evraklar ile aynıdır.

Kısaca özetlemek gerekirse,
Sağlık Raporu
Kimlik Fotokopisi
4 Adet vesikalık fotoğraf
Temiz Kağıdı
İkametgah
Diploma fotokopisi

Zaman zaman farklı belgeler istenilse de,başlıca bu evraklar istenilmektedir.

Migros 2021 Çalışma Şartları/Maaşları

2 yorum :

  1. Şart lar nelerdir yaş sınırı varmı

    YanıtlaSil
  2. Bis üstte yer alan yorumda şartlar var.En az 18 yaşında olmalısınız.

    YanıtlaSil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda