20.06.2017

Levent ERKAN



Microsoft Türkiye'de Kamudan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

TED Ankara Koleji ve ODTÜ Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olan Levent Erkan, ABD’de bulunan SIU’da Ekonomi Master eğitimini en iyi ikinci dereceyi alarak tamamladı.

Erkan, 1996-2003 yılları arasında ABD’de New York, North Carolina, Florida ve Missouri gibi eyaletlerde; değişim ve proje yönetimi alanlarında birleşme, satın almalar, bütünleşmeler entegrasyon, işletmeye alma, yeni ürün geliştirilmesi, IT ve finans projeleri, yatırımların karar verilmesi ve başlatılması kurma, E-PMO ve şirketlerin yeniden yapılandırılması üzerine çalışmalar gerçekleştirdi. 2003 yılında Ankara’ya dönen Erkan, Türkiye DeLeeuw Türkiye’de kurucu ve yönetici ortak olarak göreve başladı. Şirket 2007 yılında WYG Group tarafından satın alınınca Levent Erkan WYG Türkiye ülke başkanı, bu görevi takiben ise Balkanlar ve Kafkasya Bölge Başkanı oldu. 2012-2016 yılları arasında ise Erkan, Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan sorumlu Bölgesel Şube Müdürü Direktörü olarak görevine devam etti. Erkan, bakanlıklar için kurumlarda, belediyelerde, STK’larda, sendikalarda ve özel şirketlerde Türkiye ve bölgenin kalkınması ve gelişimi için önemli projelerde rol aldı.

10 yıldan fazladır proje yönetimi (PMP) sertifikasına sahip ve Melek Yatırımcı olarak biliniyor. Erkan evli ve iki kız çocuğu sahibidir. 

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda