20.07.2017

Gürkan Şef Açılış-Kapanış Saatleri




Türkiye’nin ilk diplomalı kasabı olan Gürkan Topçu, öğrencilik yıllarında hayalini kurduğu Gürkan Şef Steakhouse konseptini gerçekleştirdi.

Gürkan Topçu eğitiminin ardından Türkiye’nin ilk diplomalı kasap ünvanını alan etçisi oldu. Öğrencilik yıllarında proje ödevi olarak hayalini kurduğu Nişantaşı’ndaki Gürkan Şef Steakhouse mekanını 2014 Mayıs ayında hayata geçirdi.Dünya standartlarında hizmet anlayışıyla yola çıkan Gürkan Şef, Türkiye’de yeni şubeleri ile hizmet ağını genişletirken dünyanın gözde kentlerinde de yeni şubelerle Gürkan Şef markasını evrensel bir marka haline getiriyor.
Üç yıl gibi kısa sürede dünya çapında işlere imza atan Etin Jönü Gürkan Topçu, 2017 Mayıs ayında Etiler Nispetiye’ deki yeni mekânıyla fark yarattı. Etiler’e 4 milyon dolarlık yatırımıyla yemek sektörüne yeni bir soluk getiren Gürkan Şef farklı hizmet anlayışı, rahat lokasyonu, lezzetleri içecekleri ve dekorasyonuyla iç açıyor.Türkiye’deki şubelerinden sonra başarısını Dünya’ya taşıyan Gürkan Şef Dubai'de etseverlerle buluşuyor.Çok yakında ise Riyadh, Jeddah ve London'da misafirlerini ağırlamak için gün sayıyor.

GÜRKAN ŞEF AÇILIŞ-KAPANIŞ/ÇALIŞMA SAATLERİ

Gürkan Şef öğlen 12:00 da açılıp,gece 23:00 da kapanmaktadır.Dini ve resmi bayramlar da açılış ve kapanış saatleri değişmemektedir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda