20.07.2017

Resmi Belgelerle İddiaları Yalanladı



Son zamanlar da hakkın çıkan asılsız haberlerin çoğalması sonucun da,Keskinoğlu firması resmi olarak yaptığı bir açıklama ile,tüm iddiaları yalanladı.

Karalama kampanyalarına karşı şirket, Çorum Valiliği İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden Resmi Kontrol Raporu alırken, TC Sağlık Bakanlığı Mardin İl Sağlık Müdürlüğü'nden de Keskinoğlu Şirketler Grubu'na atfedilen karalamanın gerçeği yansıtmadığına dair aldığı resmi yazıyı yayınladı.
Açıklamayı yapan Keskinoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu başkanı Fevzi Keskinoğlu bugüne kadar sektördeki kalite standartlarını yükseltmek için her yeniliği canı gönülden hayata geçirdiklerini ve sağlıklı yumurtanın adı olduklarını ifade etti. Çocuklarına yedirmedikleri hiçbir ürünü pazara sunmadıklarını da söyleyen Fevzi Keskinoğlu, “Keskinoğlu, yüzde yüz yerli sermayeli, Türkiye'nin ilk ve tek tam entegre tavukçuluk kuruluşu olmanın verdiği büyük sorumluğu taşıyor. Yüzde yüz yerli sermayeli, Türkiye'nin ilk ve tek tam entegre tavukçuluk kuruluşu olmanın verdiği büyük sorumlulukla; tüketicilerimizin kafasındaki soru işaretlerini gidermek için söz konusu yalan iddialarda bahsi geçen resmi kurumlarla bağlantı kurduk. Resmi kurumlardan gelen evrakları şeffaflıkla paylaşıyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda