1.08.2017

Adese Çalışma Şartları/Maaşları 2017



Adese,perakende sektörün de yerel bir zincir olmasına son derece kuvvetli bir firmadır.İttifak Holdinge bağlı olan Adese,Konya ve Ankara başta olmak üzere bir çok ilimiz de müşterilerine hizmet vermektedir.

ADESE ÇALIŞMA ŞARTLARI

Adese de günlük çalışma süresi 8.5 saat olarak belirlenmiştir.Bu saatlere çay ve yemek molalarınız dahildir.Hafta da 1 gün haftalık izin ve yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 gün şeklin de yıllık izin kullanmaya hak kazanırsınız.

Firma da personel her hafta sabahçı-akşamcı olarak değişen vardiyalar ile çalışmaktadır.Vardiya düzeni birim şefleri tarafından sağlanmaktadır.
Adese de zaman zaman,fazla çalışmanız söz konusu olabilir.Bu fazla çalışmalar denkleştirme yapılarak personele geri verilmektedir.Mesai ödemesi sadece resmi ve dini tatiller de çalışmanız durumun da verilir.

ADESE MAAŞLARI

Firma da,Temizlikçi-Reyon Personeli-Kasiyer vb. pozisyonlar da çalışan personel Asgari ücret ile istihdam edilmektedir.Kasiyer olarak çalışanlar Maaşlarına ek olarak kasa tazminatı almaktadır.Bu tazminat asgari ücretin %5'i kadar olabilmektedir.

Kasap-Manav ve Şarküteri olarak çalışanların maaşı,çalışmış olduğu yıla ve tecrübelerine göre değişmektedir.Tezgahtar olarak çalışanların maaşı Asgari ücretten %50 daha fazla olabilmektedir.

Not: Yöneticilerin maaşları farklıdır.

1 yorum :

  1. Herkes kafasına göre çalışıyor 10 yıllık çalışan eleman ile yeni başlayan eleman arasında maaş farkı yok çocuk evlilik yardımları dahil etmediğimiz taktirde bayanlara asılan müdürler var maaşlar aylardır geç düzensiz yatıyor bayanlar a ağır işler yaptırıyorlar işimiz olduğu zaman izinler ayarlanır tek güzel yanı bu yardımcı olmama rağmen maaş çok komik miktarda oynadı yıllarınıza yazık etmeyin..

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda