29.11.2017

Bildirici Market Kimin?



Hijyenik koşullarda gıda güvenliğine uygun satış alanları oluşturabilmek ve çevresine duyarlı, bulunduğu bölge ve şehrin ekonomisine artı bir katma değer yaratabilen bir marka olmaktır.Türkiye gerçekleri içerisinde, Türk insanına yakışır Mağaza koşulları belirlemeye çalışan bildirici'de İnsana saygı, Sevgi ilk planda gelmektedir.

Bildirici Süpermarket bugün 13.500 m2’ lik market satış alanına sahip, 500 m2 ile 1.200 m2 arasında değişen büyüklüklerde 20 adet mağazasıyla, Sincan, Fatih, Etimesgut,Bağlıca, Eryaman, Batıkent, Ostim, Demetevler,Etlik,Cebeci,Mamak,Demirlibahçe, Toki Turkuaz Vadisi, Balgat, Çankaya Mustafa Kemal, Çayyolu bölgeleri olmak üzere geniş bir yelpazade kaliteli ve modern marketçilik anlayışıyla Ankara tüketicisine hizmet vermektedir.

Bildirici Market Kimin/Bildirici Market'in Sahibi Kim?

Bildirici Market,bir çok perakende şirketi gibi çok ortaklı bir aile şirketidir.Şirketin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Niyazi Bildirici'dir.1958 Şanlıurfa doğumlu olan Niyazi Bildirici perakende sektöründe yılların verdiği deneyim ile hareket etmektedir.

6 yorum :

  1. Teşekkürler bildirici.2. Etap takı mustafa bey harika bir yönetici.bravo

    YanıtlaSil
  2. 2.etaba diyabetik helva getiriniz

    YanıtlaSil
  3. Ben 25 inde basvuru yaptim gorusmeye kac gun sonra cagiriyolar benim 9 yillik kasiyerlik tecrubem var kesin alirlarmi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,1 hafta içinde sizi arayacaklardır.Biraz daha sabretmelisiniz.

      Sil
  4. Ben geçen perşembe akşamı bildirici ye basvurdum elinde cv yokmuş insan kaynaklarına yönlendirilelim dedi başvurmuş oluyormuyum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet başvurunuzu almışlar.Muhtemelen bir kaç güne ulaşacaklardır.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda