29.11.2017

Bilfinger Real Estate Türkiye



BİLFİNGER REAL ESTATE TÜRKİYE

BİLFİNGER REAL ESTATE, MÜLK YÖNETİM HİZMETLERİ TİC.LTD. ŞTİ
BÜYÜKDERE CD. NO: 100 MAYA AKAR CENTER K: 15 D: 58 34394 ŞİŞLİ-İSTANBUL
Tel: 02122730075
Faks: 02122730076


Bilfinger Real Estate, varlık ve mülk yönetiminde uzmanlaşmış kadrosuyla A’dan Z’ye tüm hizmetleri sunan global çözüm ortağı. Bilfinger Real Estate dünya çapındaki deneyimini Türkiye’deki uzman kadroları ile yürütüyor. Portföyünde bulunan 21 milyon metrekarelik alan ve değeri 35 milyar euro üzerinde olan mülkler ile gayrimenkul çözümleri konusunda Avrupa’daki lider firmalar arasında yer alıyor.

2012 yıllık cirosu 10 milyar euro ve Frankfurt DAX borsasında açık olan Bilfinger Holding grubuna bağlı olan Bilfinger Real Estate, gayrimenkul ile ilgili tüm konularla ilgilenen bir One-Stop-Shop olarak kendini tanımlıyor. Dünya çapında kurumsal, bireysel yatırımcılara ve geniş gayrimenkul portföyüne hizmet veriyor. 45 yıldır lokal gayrimenkul pazarlarındaki tecrübeleri hizmet verdiği kuruluşlarda güven vererek müşterilerine avantaj sağlıyor.

Bilfinger Real Estate perakende bölümü, perakende mülklerinin ve alışveriş merkezlerinin kiralama ve yönetimini sağlıyor. Bilfinger RE portföyünde Avrupa çapında 60’dan fazla alışveriş merkezini bulunduruyor. Türkiye’de kiralama ve yönetim pörtföyünde ise Buyaka İstanbul, Airport Outlet Center İstanbul, Metropol İstanbul, Park Varyap İstanbul, Ceylan Karavil Park Diyarbakır, BYZ Garage AVM Kayseri, Mng Erzurum AVM, Kiler Zonguldak AVM bulunuyor.

Bilfinger Real Estate varlık ve mülk yönetiminden tesis yönetimine kadar tüm kullanım türleri için entegre gayrimenkul çözümlerini tek elden sunuyor. Birinci sınıf hizmet ve ödüllü danışmanlık yetkinlikleri ile gayrimenkul sektörü için kalıcı değerler yaratıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda