18.11.2017

Gürmar Kimin?



Gürmar Marketler Zinciri, 1982 yılından beri Gürsüt Markasıyla süt ve süt ürünleri üreticiliği yapan ve perakende sektörüne aşina olan Gürler Ailesi'nin şirketidir.

2000 yılında ilk şubesi açılan ve sürekli büyüyen Gürmar, bugün, 10.050m² kapalı satış alanına sahip 27 Mağazası, 138 Satış Kasası, 8000m² Depo ve Soğuk Hava-Et İşleme Tesisi, 920 Personeli ile Egeliler'e Atakent, Altındağ, Ataşehir, Balçova, Bornova, Bornova 2 Çamdibi, Çeşme, Evka-3, Gaziemir, Güzelyalı, Hatay, Karşıyaka, Nergiz, Özkanlar, Şirinyer, Üçyol, Yeşilyurt, Poligon, Buca, Kuşadası, Çankaya, Girne, Manavkuyu, Yeni Girne, Şemikler ve Gaziemir AVM şubeleriyle hizmet veriyor.

2017 yılında da yeni mağazalar açmayı hedefleyen Gürmar, 'YÜZDE YÜZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ' sloganı ve felsefesiyle; daima en iyi, en temiz, en sağlıklı, en kaliteli hizmet ve ürünü müşterilerine sunuyor. Gürmar, Ege Perder Üyesidir.

Gürmar Kimin/Gürmar'ın Sahibi Kim?

Gürmar bir çok perakende şirketi gibi,çok ortaklı bir aile şirketidir.Yönetim kurulu başkanı ve şirket kurucularından İsmail Gürler şirkette en yetkili isimdir.Kardeşler Veli, Muzaffer, Sedat, Kosat Gürler yönetimde büyük ağabey İsmail Gürler'e yardım etmektedir.

2 yorum :

  1. ET TESİSLERİ NEREDE, CANLI HAYVAN ÇİFTLİĞİ VAR MI? MERAK EDİYORUM...
    GERÇEKTEN YERLİ Mİ? İTHAL Mİ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten yerli kesim,çiftliklerinde kendileri üretiyor.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda