20.11.2017

Kim Market Boğazköy Açıldı



Kim Market, Boğazköy’de açtığı yeni mağazası ile İstanbul’da 62, Türkiye genelinde 83 mağazaya ulaştı.

Boğazköy’deki açılış töreni, Kim Market Yönetim kadrosu, üst düzey yöneticileri ve Boğazköy halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.Açılışa özel İndirimli alışveriş fırsatlarının yanı sıra, düzenlenen etkinlikler halkın yoğun ilgisini gördü. 


1997 yılından bu yana perakende sektöründe profesyonel olarak yer alan, Kim Market’in Yöneticileri; “2017 yılında 7 mağaza açılışı gerçekleştirdik, bugün itibariyle 83 mağazada 54.160 m² satış alanı ve 1600 (saha ve merkez dâhil ) personelle tüketicilerimize hizmet veriyoruz, çok yakında Bahçelievler Kocasinan mağazasını da açmaya hazırlanıyoruz. Kim market olarak, “kaliteli ve indirimli alışverişin adresi” mottosunu benimseyerek, en kaliteli ürünleri en indirimli fiyatlarla tüketicilerimize sunmaya devam ediyoruz. Hatta Kasım ayının sonunda, kendi ürettiğimiz ürünlerimizi de raflarımızda bulundurarak tüketicilerimize bol seçenek ile seçim hakkı sunacağız, şuanda ”Kim’in” markalı ürünlerimizin üretimini yapıyoruz, raflara koymak için son hazırlıklarımızı tamamlıyoruz, ilk etapta 27 çeşit üründen oluşan toz şeker ve bakliyat gibi temel ihtiyaç ürünlerini ürettik, marka ürünlerle birlikte private label markalarımızıda en uygun fiyat garantisiyle raflarımızda bulundurmaya devam edeceğiz,” diye açıklama yaptılar. 


Uygun fiyatları güler yüzlü hizmet anlayışıyla, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi 4.Cadde strateji Plaza da hizmete girerek, 17 Kasım Cuma günü itibariyle müşterileriyle buluşan Kim Market, Boğazköy halkına açılıştan itibaren 14 gün boyunca farklı ürün gruplarında özel fiyatlar ve avantajlı fırsatlar sunuyor. 

Tüm bunların yanında Kim marketin, 83 şubesinde uyguladığı kampanyalarda müşterilerin yüzünü güldürüyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda