15.11.2017

Şahzade Market Kimin?



Şehzade Grubunun kurucuları SADETTİN ve SELAHATTİN KILIÇ kardeşler ticaret hayatına babaları İBRAHİM KILIÇ’ın fırın işletmesinde başladılar. Okul yıllarında hem babalarına yardım ettiler hem de ticari tecrübe kazandılar. Babalarının emekliliğinden sonra yönetimin başına SADETTİN KILIÇ geçti. 1997 yılına gelindiğinde fırın sayısı üçe çıkmışve bu sektörde iyi bir konuma gelinmişti. 1997 yılında Şehzade Grubu, ŞEHZADE İNŞ. MÜH. GIDA ÜRÜNLERİTİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.’ni kurarak toptan ve perakende satışla gıda sektöründeki yatırımlarına başladılar. 2003 yılında fırıncılığı tasfiye ettikten sonra ikinci şirketleri olan DORUK PAZARLAMA’yı kurarak Ülker Golf, Pepsi, Fritolay, Beypazarı, Redbull, Flores meyveli soda ve Erikli gibi bayiliğini yaptıkları ürünlerin pazarlamasını bu şirket çatısı altında topladılar. Şehzade grubu, İnşaat mühendisi olan SELAHATTİN KILIÇ’ın sorumluluğunda 2005 yılında inşaat sektöründe de faaliyetlerine başlamıştır.

2007 yılın da şirketin geleceği ile ilgili bazı kararlar alınmıştır.bu kararlar neticesinde toptan satışve bayilikler işi tavsiye edilmiş ve perakendecilik ve inşaat işlerine yoğunlaşma kararı alınmıştır.seçilen bu iki sektörde de hedeflenen KAYSERİde ilk sıralarda yer almaktır.

Bununla ilgili gerekli yatırımlara başlanmıştır ve Şehzade marketin şube sayısı 10 a çıkartılmıştır.ayrıca 2009 yılında doğu sanayide 3500 m2 kapalı olandan oluşan şirketin merkezine taşınılmıştır.burada oluşturulan lojistik merkezi ile mağazalara daha iyi ve zamanında hizmet verilmeye başlanmıştır.

2010 yılında unlu mamuller ve ekmek üretimine başlanarak.mağazalarımızda daha kaliteli daha taze ürünler sunulmaya başlamıştır. İnşaat biriminde 2010 yılının sonuna kadar toplam 138 daire ve 8 dükkan teslim edilmiştir. Şu anda 130 dairenin inşaatı devam etmekte 176 daire proje aşamasındadır.

Şehzade Grubu, inşaat ve perakende gibi büyüme potansiyeli yüksek sektörlerde faaliyet göstermektedir. 350 çalışanıyla 100 binin üzerindeki müşterisine hizmet veren Grup; kaliteden hiçbir şekilde taviz vermeyerek müşteri sadakatini mümkün kılacak marka değerini yaratmayı ve bölgesel olarak büyümeyi hedeflemektedir.

Şahzade Market Kimin/Şahzade Market'in Sahibi Kim?


Çok ortaklı bir aile şirketi olan Şehzade Market'in sahibi Sadettin ve Selahattin Kılıç kardeşlerdir.Her iki kardeşin de şirket hisse payı eşittir.

1 yorum :

  1. Başarılarınızla gurur duyuyoruz ama müşteri marketinizde redman poşet almasını lazim doğayı denizdeki balıkları illa öldürmek için laylonlari besleyelim bir tane bez dikip kıyamadınız galiba

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda