7.11.2017

Vodafone Çalışma Şartları/Maaşları



Vodafone, 1991 yılında kurulmuş ve Newbury, Birleşik Krallık merkezli uluslararası bir telekomünikasyon şirketidir.

Sahiplerinden öncüleri Ernest Harrison ve Gerry Whent'tir. Vodafone kelimesi, Voice den gelen 'VO', data dan gelen 'DA' ve phone dan esinlenen 'FONE' heceleri ile oluşmuştur. Amblemi ise konuşma açmak anlamındaki tırnak ( ' ) işaretinden esinlenmiştir. Dünyanın 30 ülkesinde GSM operatörlüğü yapmaktadır. Vodafone ve işletmecisi olan ağlar üzerinde 30 ülkede üzerinden ortak ağları vardır. Vodafone Global Enterprise bölümü üzerinde 65 ülkede kurumsal müşterilerine telekomünikasyon ve IT hizmetleri sağlamaktadır. Vodafone'un CEO'su İtalyan Vittorio Colao'dur. Vodafone Grup Başkanı ise İngiliz Sir John Bond'dur.

Vodafone Çalışma Şartları/Maaşları

Vodafine'de günlük çalışma süresi yasaların belirlediği gibi 8 saat olarak karşımıza çıkmaktadır.Haftada bir gün haftalık izin ve yılınızı doldurmanız durumunda 14+2 gün şeklinde yıllık izin hakkına sahip olursunuz.


Personel her hafta değişen sabahçı/akşamcı şeklinde vardiyalar ile çalıştırılmaktadır.Bu vardiyaların kontrolü ve devamlılığı şube yöneticisi tarafından yapılıyor.

Zaman zaman firmada fazla çalışmanız söz konusu olabilir.Vodefone bu fazla çalışmalar için mesai ödemesi yapmaktadır.Ayrıca resmi ve dini bayramlarda çalışmanız durumunda,yine maaşınıza ek olarak mesai ödemesi alırsınız.

Vodafone Maaşları

Vodafone ilk işe girişte özellikle satış danışmanlarına Asgari ücret uygulayan bir firmadır.Firma her personelinin yemek ihtiyacını karşılamasına karşın,yol ücreti vermemektedir.Ayrıca bir çok  firmada olduğu gibi Vodafone'da da Prim sistemi uygulanmaktadır.Bahsi geçen primlerin alınmasına hak kazanıldığında Prim tutarlarının neredeyse bir Maaş kadar olduğunun altını çizelim.

Kısaca maaşları Özetleyelim:

Satış Danışmanı: 1450– 1650 TL
Kasa Sorumlusu: 1450– 1650 TL
Pazarlama Stajyeri: 1450 TL 
Kurumsal Satış Temsilcisi: 1500– 1800 TL
Aktivasyon Elemanı: 1650– 1850 TL

3 yorum :

  1. Bn 15 gün önce gorusmeye gittim daha donmediler ne zamn donerler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok seçici davranıyorlar.Bazen 2 ay sonra bile dönüş yaptıkları oluyor,lakin dönmeme ihtimalleri de var.Şayet acil iş ihtiyacınız var ise,başka işlere bakmanızı tavsiye ederim.

      Sil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda