13.11.2017

Yerli Markalar Unilever Öncülüğünde Londra'da Buluştu



Ülkemizde oldukça güçlü ve öncü yerel perakende zincirleri,Unilever işbirliği ile İngiltere'nin Londra şehrinde bir araya geldi.

Dünyanın en eski global kuruluşlarından olan Unilever, 190 ülkede faaliyet gösteren yüzde 100 halka açık bir şirkettir. 100 yılı aşkın süredir Türkiye’de faaliyetlerine devam eden, tüm dünyada sürdürdüğü yatırım atağıyla küresel pazardaki etkinliğini ve payını sürekli artıran Unilever, Türkiye’de de 8 fabrikası ve 5.000’i aşkın çalışanıyla yatırımlarına ve sürdürülebilir büyümesine devam etmektedir.Dünyanın en eski global kuruluşlarından olan Unilever, 190 ülkede faaliyet gösteren yüzde 100 halka açık bir şirkettir. 100 yılı aşkın süredir Türkiye’de faaliyetlerine devam eden, tüm dünyada sürdürdüğü yatırım atağıyla küresel pazardaki etkinliğini ve payını sürekli artıran Unilever, Türkiye’de de 8 fabrikası ve 5.000’i aşkın çalışanıyla yatırımlarına ve sürdürülebilir büyümesine devam etmektedir.


Unilever bir yandan büyürken,bir yandan da tedarikçisi olduğu yerel zincirlere "Satış ve satış geliştirme" konusunda tavsiyeler vermeyi ihmal etmiyor.Çünkü Unilever,kendi büyümesine paralel bir şekilde müşterilerinin de büyümesi gerektiğini düşünüyor.

Müşteriye Yönelik Pazarlama Gelişimi

Müşteriye yönelik pazarlama, tamamen entegre marka/kategori çözümleri ve faaliyetleri geliştirme ve uygulama anlamına gelmektedir. Tüketici isteklerini anlayarak, raf düzeni ve promosyon stratejilerinden, fiyat politikasına kadar her şey aracılığı ile perakende mağazalarındaki talebi yönlendirebilirsiniz.

Bu görevlerin önemli bir özelliği stratejik düşünerek fiyat, promosyon, ticari faaliyetler ve büyüme ile ilgili kendi anlayış şeklinizi tüketicilere ve rakiplere aktarmaktır.

Güçlü Yerel Zincirler Londra'da

Ülkemizde perakende sektörünün öncü yerel market zincirleri,İngiltere'nin Londra şehrinde aynı çatı altında bir araya geldi.Davet edilen perakendecilerin son yıllarda büyük,atılım gösteren perakendeciler olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Etkinliğe davet edilen zincir markalar: 
ltunbilekler,Çağdaş,Mopaş,Yunus,Çağrı,Onur,Üçler,Rammar,Sariyer,Happy Center,Rammar.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda