27.12.2017

Kim Market'in Son Durağı Kumkapı



Perakende sektörünün öncü firmalarından KİM Maket, İstanbul’un tüm ilçelerinde kalite farkını yaşatmaya devam ediyor.
Kim Market Fatih Kumkapıdaki mağazasının kapılarını, Genel Müdür Ercan Ersan, Satınalma Direktör’ü Ahmet Yıldız, Cem Ersan, Satış ve Operasyon Müdürlerinin katılımıyla, 22 Aralık Cuma günü açtı.

Perakende sektörünün öncü firmalarından KİM Maket, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ ve Edirne’ye yatırımlarını yapmaya devam etmenin yanında en çok İstanbul’a yatırım yaparak tüm ilçelerinde kalite farkını yaşatmaya devam ediyor.

Ercan Ersan açılış konuşmasında, “İstanbul’a yatırımlarımızı yapmaya devam edeceğiz, Kim Market olarak tüketicilerine çeşidi bol ve taze ürünleri doğru lokasyonlarda buluşturmak amacıyla yeni yatırımlara imza atıyoruz. Açtığımız tüm mağazalarımızda, formatlarımızı tüketicilerimizin ihtiyaçlarını gözeterek, ferah bir alışveriş ortamında taze ve bol ürüne erişebilecekleri yatırımlara imza atmaya devam ediyoruz. Kumkapı istanbulun eski yerleşim yerlerinden biri ve biz burada da olmaktan mutluluk duyuyoruz.”dedi.

Şehsuvarbey mahallesi kadırga meydanı sokağı Fatih’te hizmete açılan Kim market, müşterilerini açılışa özel fiyatlarla karşıladı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda