6.12.2017

Şok Adım Adım Halka Arza Hazırlanıyor



Ülkemizde indirim marketçiliğinin önemli aktörlerinden biri olan,Şok Market'in halka arz çalışmalarıyla ilgili uluslararası basına yansıyan gelişmeler oldu.

Geçmiş dönemde Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Yıldız Holding Perakende Grubu Başkanı Mustafa Yaşar Serdengeçti tarafından da dile getirilen Şok Market'in halka arz planındaki son gelişmelerle ilgili Bloomberg'in yurt dışı servisinde yeni bir haber yayınlandı.

Haberde Yıldız Holding'in Credit Suisse'i global koordinatörlerden biri olarak yetkilendirdiği Ünlü & Co. şirketinin ise küresel talep toplayıcı olarak belirlendiği ve halka arzın çok yüksek ihtimalle Londra'da olacağı kaydedildi. 2018'in ilk yarısı için planlanan arzda Şok Marketler'in yüzde 30'a kadar satılması bekleniyor.

Global sektörde bu haberler 03 Aralık 2017'den itibaren yayılmaya başladı.Aradan geçen 3 günlük sürede Şok Market tarafından haberin yalan veya doğru olduğuna dair bir açıklama yapılmaması,yakın zaman da servis edilen haberin doğru olduğu yönünde yorumlandı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda