6.12.2017

Groseri Kimin?



Groseri, Adana'da ilk marketi açtığında Adanalı market kültürüne tamamen yabancıydı. Markete girmek, vatandaşa lüks ve pahalı bir mağazaya girmek gibi itici geliyordu. Groseri, bu önyargıyı yıkmak için yıllarca mücadele verdi. Klimalar çalışırken, marketlerin kapıları sonuna kadar açık tutuldu. Bedava ekmek dağıtımı yapıldı. Ancak, bugün bakıldığında market kültürünü benimseyen bir Adana görmek Groseri'yi son derece mutlu etmektedir.

Groseri'nin hedefi; bölgesel olmak fakat farklılığı yakalamaktı. Bu anlamda Groseri; müşteriyle gündemi paylaşarak yaşanan heyecanlara ortak olan ve müşteri farklılığını yakalamayı başaran bir market olmuştur.

Groseri; teknolojiyi yakından takip eden, güleryüzlü, ilgili personel anlayışı ve kalitede ucuzluk prensibiyle hizmet veren bir market olmuştur.

Groseri, bölgesel düzeyde ve şehir içerisinde faaliyet gösteren bir market olarak bölgede, her geçen gün biraz daha fazla istihdam yaratmakta, "Bölgenin parası bölgede kalsın" mantığı ile hareket etmektedir.

Groseri, ülkemizde yaşanan ekonomik krize rağmen yatırım yapmaktan kaçınmayarak; her yıl market yatırımlarına devam etmektedir. Groseri; şimdiye kadar hiçbir müşterisinin istediği markayla kavga etmemiş, raftan mal kaldırmamıştır. Firma ile ihtilaf yaşandığında dahi bu ürüne kesinlikle yansıtılmamıştır.

Groseri; bölgemizde kalite-fiyat dengesinde en iyiyi yakalayan ve en iyi ürünü en iyi fiyatlarla ortalama en uzun süre satan market olma gururunu yaşamaktadır. Groseri'de reyonlara giren tüm ürünler TSE şartlarına uygun, gıda üretim sicili onaylı ürünlerdir .

Groseri yönetimi; aile şirketlerindeki sıcaklığı, kurumsal şirketlerdeki hiyerarşik düzen prensibini misyon edinmiştir.

Groseri, teknoloji ve otomasyondaki yüksek standartla sadece müşterisine kasada hızlı servis sunmakla kalmamış; raporlar, analizler, grafikler hazırlayarak kategori yöntemi, raf yöntemi, çeşit yöntemi konularındaki verileri de firmalarla paylaşmıştır.

Groseri Kimin/Groseri'nin Sahibi Kim?

Groseri, 1989 yılının Haziran ayında Ersin Özdemir, Mehmet Ali Önür ve Levent Uğurses kuruculuğunda 3 kasa, bir şube ile başladığı marketçiliğe, Mart 2013 itibari ile 149 kasa, 22 mağaza ile devam etmektedir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda