1.01.2018

Başdaş Market Kimin?



Perakende Sektörüne ilk adımını 1995 yılında 35 m2 bir bakkal dükkanı ile atan BAŞDAŞ Market, bulunduğu bölgede müşterileriyle bütünleşerek, kaliteli hizmet, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile 1999 yılında şubeleşmeye başlamıştır. BAŞDAŞ Marketler Zinciri olarak perakende sektörü içerisinde kendisine kalıcı bir yer edinerek her alanda büyümeye emin adımlarla devam etmiştir.


Bu geçen süre içinde gıda perakendeciliğinin zincir mağazalar alanındaki gelişim ve yeniliklerini yakından takip ve analiz etmiş, 2017 yılında çağdaş işletme bilinci ve müşteri memnuniyeti sonucunda yeni istihdam olanakları da sunmak suretiyle 4.000 m2 depolama alanı (et işleme tesisi, peynir vakum ve paketleme tesisi, meyve-sebze soğuk hava depoları), İzmir Meyve Sebze Halinde ve Antalya Kumluca'da meyve sebze işleme tesisi olmak üzere, toplam 10.000 m2 mağaza alanı, 400 personel, 70 yazar kasa ve aylık 600.000 müşterisi ile İZMİR'de 21 Şube, AYDIN'da 4 Şube olmak üzere mağaza sayısını toplam'da 25'e çıkartmıştır.

Başdaş Market Kimin?Başdaş Market'in Sahibi Kim?

İşletmemizin Tarihçesi; %100 Yerli %100 Milli Başdaş Marketler Zincirinin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Feyzi BAŞDAŞ perakende sektörüne ilk adımını 1995 yılında 35 m2 bir bakkal dükkanı ile BAŞDAŞ Market markası ile atmıştır. Bulunduğu bölgede müşterileriyle bütünleşerek, kaliteli hizmet, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile 1999 yılında şubeleşmeye başlamıştır. BAŞDAŞ Marketler Zinciri olarak perakende sektörü içerisinde kendisine kalıcı bir yer edinerek birçok alanda büyümeye emin adımlarla devam etmiştir.

Bu süre zarfı içinde gıda perakendeciliğinin zincir mağazalar alanındaki gelişimi ve yeniliklerini yakından takip ve analiz etmiş, süre gelen yıllar içinde de çağdaş işletme bilinci ve kusursuz müşteri memnuniyeti sonucunda yeni istihdam olanakları sunmaya devam etmiştir. Şuan toplamda 9.500 m2 Et, Peynir, Meyve & Sebze soğuk hava Depolama, Lojistik ve Entegre tesis alanına ulaşmıştır. Meyve ve Sebze ürünlerini 24 saat içerisinde müşterilerimize ulaştırabilmek için İzmir ve Antalya hallerinde lojistik merkezleri faaliyet göstermektedir.

Ayrıca şirketimizin üretimini yaptığı sebze ve et ürünlerini yetiştirmek üzere İzmir Menderes'te 89.000 m2 alana yayılan bir çiftlik kurmuş ve faaliyete geçmiştir. Başdaş Marketler Zinciri olarak 16.500 m2 satış alanı, 600 personel, aylık 900.000 müşteri ortalaması ile İzmir ve Aydın illerinde toplamda 29 şubeye ulaşmıştır.

2 yorum :

  1. Selamlar sait bey eşim muhasebe işi arıyor tesisatçı bekir Buluk kuzenımdır rica etsem yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda