9.01.2018

Capacity



CAPACITY

YATIRIM İŞLETMECİLİK TURZM İNŞ. TESİSAT VE TAAH. AŞ
ATAKÖY 1. KISIM MAH. FİŞEKHANE CAD. NO: 7 BAKIRKÖY / İSTANBUL
Tel: 6616705
Faks: 6616763


İstanbul’un 3’üncü bölgesi olarak tanımlanan Bakırköy’ün en büyük alışveriş merkezlerinden Capacity, Uzman İnşaat, Keleşoğlu İnşaat, Kameroğlu İnşaat, Gül İnşaat, Beyaz İnşaat ve Zirve İnşaat ortaklığında Kasım 2007 döneminde hizmetine girdi. Proje müellifliğini ve mimari tasarımını Mimar Muammer Bakır’ın üstlendiği ve İngiliz mimarlık ofisi Chapman Taylor’dan da danışmanlık alınan Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi, her biri ayrı bir yaşam alanı olarak tasarlanmış olan geniş katları, ferah mimarisi ile hizmet veriyor.
Kapılarını Kasım 2007’de açan Capacity, yıllık ortalama 22 milyon kişiyi misafir ediyor. İstanbul’da yer alan AVM’ler arasında tek interaktif havuza sahip olan Capacity, bölgede ilk olma özelliği taşıyan markaları ile Bakırköy ve çevre semtlerden gelen misafirlerinin adeta buluşma noktası konumunda. Capacity’de yer alan zincir restoran ve kafelerin gece 2.00’ye kadar açık olması da bölgede ilk olma özelliğini taşıyor.

Capacity’den önemli notlar:
• Günlük ortalama 60 bin ziyaretçi
• Farklı büyüklükte 200 mağaza
• 2 bin 500 araçlık otopark
• 133 bin metrekarelik kapalı alan
• Her biri ayrı bir yaşam alanı olarak dizayn edilmiş 4 kat
• 9 salonu ve 1500 koltuk kapasiteli sinema
• Capacity’nin marka karmasında sadece 3’üncü bölgede yer alan ve ilk tercihi Capacity’de olmaktan yana kullanan GAP, Sephora, Banana Republic, Douglas, Hugo Boss, Vario, M.A.C, MOJ, Electro World, BCBGMaxazria, Zara Home, Pull&Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, C&A,Calzedonia, İntimissimi, Camper, L’Occitane, Midpoint, Chocolate, Kitchenette gibi markalar bulunuyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda