9.01.2018

Capitol Avm



CAPITOL

CAPITOL ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ TİCARET A.Ş.
MAHİR İZ CAD. ALTUNİZADE 34662 İSTANBUL
Tel: 5547777
Faks: 5547788
1993 yılında kurulan Capitol Alışveriş ve Eğlence Merkezi, uluslararası hizmet ödülleriyle taçlandırdığı kaliteli hizmet anlayışıyla İstanbullular’a 21 yıldır alışverişin ötesinde bir “yaşam merkezi” olarak hizmet vermektedir.
İstanbul Anadolu Yakası’nın ilk alışveriş merkezi olan Capitol, alışverişi eğlence, kültür ve sanat aktiviteleriyle harmanladığı bir atmosferde ziyaretçilerine sunuyor. İstanbullular için alışverişin gözde ve keyifli merkezi haline gelen Capitol, misafirlerinin memnuniyetini her zaman üst seviyede tutmak için hizmetlerini sürekli yenileyip geliştirmektedir.
2009 yılında Capitol’un misafirleri için sunmaya başladığı Capgetir projesi, Capitol mağazalarında herhangi bir ürünün bedeninin ya da renginin bulunamaması durumunda; talep edilen ürünün başka bir mağazadan iki saat içerisinde getirilerek ücretsiz olarak müşteriye ulaştırılması amaçlayan bir hizmettir.
Hazır giyim, kozmetik, aksesuar, spor giyim, elektronik, mücevher gibi birçok alanda ihtiyacı karşılayan dünya markaları dahil onlarca mağazada, keyifli alışverişin, Capitol Spectrum sinemalarında vizyondaki son filmlerin, dünya mutfağından seçkin mönüler sunan restoran ve kafelerde geçirilecek keyifli anların, çocukların Captune pasaportuyla giriş yaptığı “Captune Eğlence Gezegeni”nde eğlencenin ve oyunun renkli dünyasının heyecanını ziyaretçilerimiz doyasıya yaşamaktadırlar.
“Capgetir”, “Vale” ve “Doorman” hizmetleriyle alışverişi daha keyifli hale dönüştüren Capitol, kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyerek yenilikleri ve ilkleri ziyaretçileriyle buluşturmaya devam edecektir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda